Medans Ölen skummar av

Julen 1967 sitter tre syskon med stora ögon och med större öron blixt stilla när far lägger en skiva på Philips skivtallriken och så låter det: Nu ska Benny Andersson sju år spela orgel 🙂 Benny (1/4 av ABBA) var givetvis inte 7 år utan vart 21 år den 16 december.

Igår fick jag min senaste skiva 50 år med Heps Stars i brevlådan.

Ölen jag valde till fick bli en Mariestads 1848 OLD OX för att njuta till Hep Stars 🙂 En grupp man började lyssna till för 48 år sedan…

Lillebror brukar påminna mig: Minns du när Svenne och Lotta hälsade på en granne till oss ca -7o-71 ? Jag har inget minne av det med de åkte Cadillac fortsatte Anders och berättade… Däremot hade far ordnat en  autograf av de två åt mig 🙂

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Medans Ölen skummar av

 1. Den dära ölen såg spännande ut, för att inte tala om jul med Hep Stars….. 🙂

 2. KajsaLisa skriver:

  Snyggt stilleben, både autograf och alla låter, verkar komplett.

 3. trollet skriver:

  Vilken bild!! Härliga minnen (även om dom är återberättade=))

  Svar: Jo jag halkade in på lite av det förra men cd skivan 50 år med Hep Stars fick jag dagen före i brevlådan 😉

 4. Kenneth skriver:

  oldox både gammal och oxiderad 🙂

  Svar: Så han kan 🙂

 5. Tony skriver:

  Statusuppdatering ”Veckan som gick”:
  Svenne Hedlund parkerade utanför ett fik där jag satt, han körde en Cadillac Deville High-Luxury Sedan. Han beställde några bakverk sedan drog han iväg.

  Min fredagsöl, nån typ av ljus lager, skummades av på Gyldene Freden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *