Medans Ölen skummar av

Julen 1967 sitter tre syskon med stora ögon och med större öron blixt stilla när far lägger en nyköpt vinylskiva på Philips skivtallriken och så låter det: Nu ska Benny Andersson sju år spela orgel 🙂 Benny (1/4 av ABBA) var givetvis inte 7 år utan vart 21 år den 16 december.

Igår fick jag min senaste skiva 50 år med Heps Stars i brevlådan.

Ölen jag valde till fick bli en Mariestads 1848 OLD OX för att njuta till Hep Stars 🙂 En grupp man började lyssna till för 48 år sedan…

Lillebror brukar påminna mig: Minns du när Svenne och Lotta hälsade på en granne till oss ca -7o-71 ? Jag har inget minne av det med de åkte Cadillac fortsatte Anders och berättade… Däremot hade far ordnat en  autograf av de två åt mig 🙂

Skivan finns naturligtvis kvar i min skivhylla 🙂

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

5 svar på Medans Ölen skummar av

 1. Den dära ölen såg spännande ut, för att inte tala om jul med Hep Stars….. 🙂

 2. KajsaLisa skriver:

  Snyggt stilleben, både autograf och alla låter, verkar komplett.

 3. trollet skriver:

  Vilken bild!! Härliga minnen (även om dom är återberättade=))

  Svar: Jo jag halkade in på lite av det förra men cd skivan 50 år med Hep Stars fick jag dagen före i brevlådan 😉

 4. Kenneth skriver:

  oldox både gammal och oxiderad 🙂

  Svar: Så han kan 🙂

 5. Tony skriver:

  Statusuppdatering ”Veckan som gick”:
  Svenne Hedlund parkerade utanför ett fik där jag satt, han körde en Cadillac Deville High-Luxury Sedan. Han beställde några bakverk sedan drog han iväg.

  Min fredagsöl, nån typ av ljus lager, skummades av på Gyldene Freden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *