Skyltsöndag #121

BP ångar på med Skyltsönag 🙂

Jag var väl inte precis ute och letade Starkströmsskyltar…

Det fick bli så tills idag 😉

Nackavägen växer aldrig igen 🙂

Har finner ni alla Deltagare

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Skyltsöndag #121

 1. BP skriver:

  Den här gången missar jag inte ditt bidrag i första omgången;-) Bilderna på ugglan är ju helt fantastiska. Tur att det faktiskt satt en skylt (som ”kvalificerade” bidraget till Skyltsöndag på ledningen), annars hade vi läsare kanske inte fått se dessa enastående foton.
  Nackavägen lär inte växa igen, men kommunen borde kanske använda en sekatör där;-)

  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

  Svar: Tack så mycket! Det vart ett ypperligt tillfälle att få visa upp ”skylten” 😉

 2. KajsaLisa skriver:

  Men orten bredvid blir svår att hitta, Ugglebilderna blev jättebra speciellt den andra

  Svar: Tack! Ja den vände sig om som tur var, och tittade på filuren med kameran 🙂 Vi hade varit på en hundpromenad på kvällen när jag såg hur den satt på el ledningen vid tomtgränsen… Jag chansade och gick tillbaka, den satt kvar 🙂 Tog två snabba bilder och smög hem igen 🙂 Har inte tänkt så mycket på dem, men minns att skylten kom ju med 🙂

 3. Steve skriver:

  Ugglor är helt underbara.

  Svar: Jo vist är dom. Den här satt precis vid min tomtgräns en kväll då vi kom hem från en kvällspromenad, jag chansade och gick tillbaka med min systemkamera och den satt kvar. Fick två riktigt härliga bilder där den bara satt och tittade på mig. Mörkret var så på att jag var tvungen att chansa med blixet. Den vände sig en gång. Jag tog bara två bilder ville inte störa den mer. Gick sedan lungt därifrån. Avståndet är kanske 8-10 meter.

 4. Tove Olberg skriver:

  Så här dök de upp skyltarna framför mina ögon genom dina och in i kameran … skyltens väg på Nackavägen…
  🙂

  Svar: O en annan fick förgylla dig en stund 🙂

 5. Days by Johanna skriver:

  wow så läcka bilder på ugglorna, skyltarna gör sig verkligen bra ihop på bilden.

  Svar: Tack! Jo ibland har man lite tur också… Jag syftar på att skylten syntes aldrig då jag fokuserade på ugglan. Men skylten fick jag användning för 🙂 Det här vart liksom två ögonblicksbilder mötet uti naturen. Det är det här jag menar ofta att kunna sin kamera när skarpa lagen dyker upp. Hur ofta sitter en uggla vid tomtgränsen och vånttsr på att bli fotograferad? Jag hade mycket tur i detta fall 🙂

 6. Ditte skriver:

  Fantastiska bilder på ugglan! Och visst visar den vägen och skyltar fint.
  Är även väldigt förtjust i din ”header”. Så läcker!

 7. wiper skriver:

  Häftiga bilder på ugglan och vad kul med en väg som har lite av ditt namn i sig 😉

  Ha en fin dag
  Hälsning
  Malin

 8. Days by Johanna skriver:

  Nu är det dags! För ett tag sedan hade du turen och vinna i min jagutmaning. Nu skall du får äran och bestämma en rubrik till nästa utmaning som snart kommer kicka igång! 🙂

  Skicka din rubrik till enplatsisolen747@gmail.com gärna så snabbt som möjligt!

  Eftersom du vann 3 gånger får du skicka tre om du vill! 🙂

  Svar: Vad trevligt 🙂 Tack snälla Du 🙂

 9. Madde skriver:

  Vilka bilder på ugglan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *