Hela havet stormar.

Fartyget FRI SKIEN passerar i 9,6 knop i sina 107° så här inomskärs. På väg till LT KLJ och framme imorgon klockan 10.00 om havet beter sig normalt 🙂

Nere vid stranden simmar svanar förbi i båsten…

Löven sitter inte rikligt rätt på träden de hänger mer vågrätt, kanske tar intryck från havet 🙂

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hela havet stormar.

 1. Steve skriver:

  Nån sjöman hade det aldrig blivit av mig.. Men, visst är fartyg fascinerande att följa när man står stadigt på land.

  Svar: Visst är det så 🙂 Jag brukar roa mig ibland med att följa en del fartyg via spårnings kartan på Marine Traffic, ibland lägger jag in bilder där också, Det finns en liknande för flyget också 🙂

 2. BP skriver:

  Nu fick du mig att googla ”LT KLJ”. Nu vet jag att fartyget ska till Klaipeda i Litauen. Hoppas för besättningens skull att det inte stormade lika mycket som det gjort bland annat i Danmark, Tyskland och Polen. Jämfört med dessa länder har vi klarat oss ganska bra verkar det som.
  Precis som Steve är jag inte direkt ”vän” med sjön heller, speciellt inte när det stormar…

  Svar: Jag förmodar att de fick sjögigt (ett ord vi använder här uppe) på resan. På ”Marine Traffic” finner man all data om skepp. Man kan söka på skeppet nu så ser man vart det är… Fart, distans och karta över hela klotet. Det händer att jag lägger in bilder ibland också 🙂 Det här skeppet gick från Östrand strax tidigare. Vi har bra mycket sjöfart här i Sundsvall. Många industrier som använder sjövägen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *