Världens längsta Luciatåg på nya bron.

Sundsvsll 3 år sedan nu… jag stod nere under bron sittande i min bil vid norra brofästet där tåget går på… Jag hade precis hämtat min sambo från Löwenströmaska i Stockholm, hon gick inte långt med sin nya inopererade knäled så jag stannade till såklart 🙂 Min dotter stod i den långa, långa kön och väntade på att få gå med 🙂

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

4 svar på Världens längsta Luciatåg på nya bron.

 1. BP skriver:

  Oj sååååååååå fint! Undrar om luciatåget hamnade i Guinness Rekordbok. Å självaste Lucia, hon liknar Charlotte Kalla eller det rentav var hon.

  Svar: Ja det var riktigt mäktig. Jag han tyvär inte hem för att kunna gå med… min livskamrat behövde verkligen stöd, jag fick prioritera om… kommer ihåg att jag staratade resan 04 på morgonen 🙂 Kommer inte riktigt ihåg om det var Kalla som gick först… men nog tror jag det sitter i Guinness boken allt 🙂

 2. Eva skriver:

  Tack för besöket hos mig och nu hittade jag din intressanta blogg. Vilket härligt världsrekord att minnas. Luciakram

  Svar: Tack och så trevligt att du hittat hit 🙂 Jag fick tyvär inte gå med där, men har gott över bron vid andra tillfällen 🙂

 3. skogsnuvan skriver:

  Så häftigt Jag har fortfarande inte åkt över bron bara bron över till Alnö

  Svar: Jo det var det 🙂 Häftigaste är att promenera över en vacker kväll 😉 Se hur staden lyser upp eller beskåda solnedgången, månen kan bli rätt fin mot söder också 🙂

 4. Christian skriver:

  L J U V L I G T ! 🙂

  Svar: Jo det var rätt mäktigt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *