Utsikt på jobbet från kontoret.

Fartyget OSLO WAVE2 ligger inne för lossning i bakgrunden…

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

3 svar på Utsikt på jobbet från kontoret.

 1. Christian skriver:

  Inte att leka med….. 🙂

  Svar: Exakt!!! Synd man inte har betalt bara för att titta på utsikten 😉

 2. BP skriver:

  Helt okej vy om du frågar mig, speciellt här framför datorn;-) Sedan kan jag ju inte låta bli att skratta när jag ser di adventsstake. Precis som på mitt jobb grävs dessa trotjänare ,som ju i de flesta fall har några decennier på nacken även fram på din arbetsplats;-)

  Svar: Jo vyn är underbar 🙂 Adventsstakar med många år på nacken har en härlig tjusning. I ett rum hemma har jag en adventsstake från mitt första egna bo, julen anno 1977. Nämen jag har två kvar när jag funderar…

 3. Steve skriver:

  Du har full koll på vad som händer ser jag. Juste utsikt från kontoret förresten.

  Svar: Ja utsikten kan jag inte klaga på. Du ska få se när jag var upp på taket dagen efter 🙂 Nu låg det 4 båtar inne… Ibland lägger jag ut bilder på Marin Traffic – Ship Tracking. Eftersom jag bor vid kusten, jobbar vid hamnen ser jag mycket sjöfart och har alltid sedan barnsben varit intresserad av sjön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *