Sommarminnen – 11 dagar sedan.

Nu när kyla och mörker så sakteliga börjar tränga sig på känns det extra bra att plocka fram nån opublicerad godbit från den sommar som flytt.  Text och inspiration knyckt från min bloggkompis Steve del 2.

Från en morgon då man tar sig ett äpple innan man drar till jobbet…
(man finner då man tömmer en av sina kameror)

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

7 svar på Sommarminnen – 11 dagar sedan.

 1. Tony skriver:

  Hmm, annorlunda och bra video.

 2. Lena i Wales skriver:

  Kul med blandning av video och stillbilder.
  Härliga äpplen.
  Önskar dej en skön helg!

 3. Ingrid skriver:

  Jag trodde jag skulle få se dig äta ett äpple, men riktigt så blev det ju inte.
  Trevlig video!
  Kram, Ingrid

 4. Steve skriver:

  Ljuvliga sommarminnen. Jag kunde riktigt känna den fräscha, friska äppelsmaken i den arla morgonstunden.

 5. BP skriver:

  Vilken himla rolig filmsnutt. Du fick till det perfekt med att låta klickandet av kameran symbolisera ett bett i äpplet. Hur coolt som helst.

 6. skogsnuvan skriver:

  Nu har jag tittat bakåt på dina fina bilder. Här går det inte att odla äpplen. Jag har försökt flera gånger men dom bara dör. Synd är det för det finns så mycket gott man kan göra av äpplen och de lite sura hårda äpplena ger de godaste äppelpajer. Flera av mina bekanta är utomlands just nu. Det är bara jag som inte har råd med något sådant tyvärr. Det är straffet för att man är singel och har haft ett dåligt betalt jobb. Fattigpensionär heter det visst.

 7. Ditte skriver:

  Visst är det bra med inspirationer från bloggvänner. Ja, andra också…himla läcker video som jag undrar hur du fått till. Vet att jag har liknande finesser på min kamera men sen ska en ju få till det tekniska också. Häftig film och klipp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *