Strömavbrott.

Prinsesstårtan han inte smälta i riktigt magen så vart det svart som natta, egentligen var det ljusare ute än inne för där stod månen så vackert i skyn… Lite stearinljus förändrade mysfaktorn till hög rätt så snabbt 🙂

Värmen tog jag ut via vedspisen 🙂

En timme bra precis var strömmen borta…

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

4 svar på Strömavbrott.

 1. BP skriver:

  Läste om strömavbrottet i Sundsvall på Aftonbladets nätsida. Det gäller att vara förberedd, och det var du ju. Strömavbrotten verkar bli fler och fler i Sverige. Gotland drabbades ju hårt för några månader sedan, och jag bloggade ju om vårt strömavbrott i Täby häromdagen. Var också förberedd, fast inte med levande ljus utan med rejäla ficklampor. Å Sundsvall klarade av reparationen betydligt snabbare än Ellevi i Täby.

 2. Tove Olberg skriver:

  Kura skymning tända ljus och mysa värmen från spisen sådan livskvalitet 🙂

 3. Steve skriver:

  Vi drabbades oxå nyligen av några timmars strömavbrott . Jag gillar det inte. Allra helst när jag är ensam hemma eftersom jag inte på egen hand klarar av att tända levande ljus och tända i vedspisen. Är bara D hemma så fixar hon mysstämningen.

 4. Ingrid skriver:

  Strömavbrott har vi ju haft gott om på Gotland, men nu är det ett tag sedan.
  Ha en fin dag!
  Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *