Fel kamera vid köksbordet…

Men dock en Pilfink och en Gråspett vid söndagens middag 🙂

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fel kamera vid köksbordet…

 1. skogsnuvan skriver:

  Gråspett har jag inte här hos mig men en hel hoper andra hackspett. Äntligen kom plogbilen. 50 cm blötsnö gör att jag varit instängd här i flera dagar och min nya snöslunga orkar inte med blötsnön heller och ärligt talat så orkar jag inte med att skotta i tre dagar på raken. Tung och jävligt och värk överallt har jag.

 2. Johanna skriver:

  Blev en bra bild ändå, men visst är det surt man inte har tillgång till rätt verktyg 🙂

  Svar: Tack! …nästa gång så då!!!

 3. BP skriver:

  Å vem är vem då? Bilden på fågeln som hängde vid restaurangen är ju kanooon, trots fel kamera:-)

  Svar: Tack! Den nedre eller den gråare av dom är gråspetten, är dessutom mycket skygg och försiktigt samt är mycket sällan framme… ser den max ca 3-5 gånger / år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *