Min fina hjärtligt snälla mor skulle blivit 86 år idag.

Ur mitt första Fotoalbum (här bär hon på mig)

Posering/lekstund

…min första julafton utan mor…

Lillebror hade redan hunnit före och tänt lyktorna…

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

6 svar på Min fina hjärtligt snälla mor skulle blivit 86 år idag.

 1. BP skriver:

  Vilka fina minnen du har kvar av din vackra mor! Vi måste ju alla vandra denna väg någon gång och din mamma nådde ju ändå till en aktningsvärd ålder. Nej, det är ingen tröst, jag vet. Men du har ju de positiva minnena kvar för alltid, eller hur!

 2. Ama de casa skriver:

  Vilka fina minnen och bilder! Vissa dagar blir sorgen och saknaden än mer påtaglig, men dom fina minnena finn ju alltid kvar.

 3. Christian skriver:

  Du är dig verkligen lik på bilderna vill jag lova…..
  …men känner mig ledsen att jag missat din stora sorg, förstår hur det känns!
  Saknaden och sorgen försvinner aldrig, det märker jag titt som tätt, det är helt enkelt inte som förr, det saknas nåt som alltid funnits där. kan bara hoppas att man får återförenas en dag i himlen!

 4. Paula skriver:

  Så vackert du skriver , jag blir rörd. Jag miste mina föräldrar tidigt, mor dog vid 48 o far vid 65, så nu då jag är 64 så funderar jag ganska mycket på döden…Men, jag har levt ett bra liv, upplevt mycket, fått mycket kärlek, ja vad säger man. Så fint att du hedrar din mamma.

 5. Lena i Wales skriver:

  Härliga minnen, så fint!
  God Jul önskar Lena från Wales

 6. KajsaLisa skriver:

  Fina nostalgibilder, stämmningsfullt och vackert.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *