#Skyltsöndag 194

BP:s Skyltsöndag har tagit sin till nummer 194 🙂

Mitt bidrag blir skyltar från min Snowmobil ute på en tur 🙂

-12 grader ger ett frostigt intryck 🙂

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

8 svar på #Skyltsöndag 194

 1. BP skriver:

  Snacka om ”gladfärger” på din Ski-Doo! Läckert! Å tack att du höll snön och isen på ett absolut minimum i bilderna;-)
  Hoppas att du nu är frisk igen. Är glad att du efter din troligen ofrivilliga bloggpaus la upp ett bidrag till Skyltsöndag. Tusen tack för det och länken:-)

  Svar: Jo det är inte bara färgerna som är glada, det blir föraren också 🙂 Idag vart det till att få plöja fram i 30 cm snö gissa på en skala hur det kändes? Hade det inte varit så kallt (-12) hade jag monterat en kamera 🙂 Jag får ta en tur i veckan 😉

 2. Ditte skriver:

  Oh, en ”snowmobill”! Fick Googla för att riktigt förstå vad det är. Men nu vet jag,. Hade dock mina aningar. Klart och kallt uppiggande. Hade gärna tagit en tur här med dig.
  Men är glad för din skyltning som gav mig en viss aning om hur det kunde ha varit.

  Svar: Man är bra påpälsad med lämpliga kläder, det är aldrig kalt liksom trotts att det drar. Att åka skoter i fjällvärlden är riktigt läckert och givande. Här hemma på ön får jag bara åka på isen (skoterförbud) Du hade varit så välkommen att få delta, jag har en kälke till också. Skoter har jag åkt i över 30 år… detta är min fjärde när jag räknar efter… Soliga vinterdagar när man kan stanna till och grilla och borra ett pimpelhål är riktigt givande 🙂

 3. GeddFish skriver:

  Det var flera färgglada foton på denna snömobil! Säkert häftigt att köra. Jag håller mig till mina cyklar, jag 😉
  Ha en fortsatt fin skyltsöndag!

  Svar: Jo man känner en viss frihet ute i naturen… cykla är heller inte så dumt! En fortsatt fin vecka till dig!

 4. Mias Mix skriver:

  Läckra glada bilder! Kan förstå känslan att susa fram på den med snön som yr.

  Svar: Tack! Jo det är något vist med snö 🙂

 5. Ama de casa skriver:

  Läckra skyltar på din snömobil 🙂 Fast namnet får mig alltid att tänka på Scooby-Doo… 😀

 6. Johanna skriver:

  Härligt med lite färg och och frosten gör sig på en snömobil 🙂

  Svar: Jo det är en färglad prick 🙂

 7. Paula skriver:

  Härliga foton! Hade besök av en god vän i veckan som gick och frågadehenne om vi inte skulle hyra skoter! Hon tackade nej, jag kan inte själv köra den eftersom jag inte ens kört bil på över fyrtio år, men är så sugen på att komma iväg på en tur upp till Kullerberget, kommunens högsta berg. Där kan man fika och grilla korv. På vintern känns det ibland som att det finns flera skotrar än bilar, och vi samsas fint på gång/och skoterlederna, gångare, hundar och skotrar.

  Svar: Men vad trevligt att ni åker så mycket snöskoter i er omgivning. Så bra att ni kan samsas i naturen också! Alla vinner på det 🙂 Stanna någon nästa gång och förklara din längtan att få åka med… de kanske har plats nästa gång 😉

 8. Lena i Wales skriver:

  Vad härligt med snowmobil! Och färgglad dessutom.
  Ha en bra dag!

  Svar: Tack Lena! Jo det är så härligt och kul med snöskoter 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *