Dit vägarna bär…

Jag styr genom backar, jag styr genom skogar, halka, is, mörker, kurvor för att inte säga över broar.

Bengt Lindström Y:et till höger.

Första och sista bilden är samma bro, bara ur olika väder sträck. Höga Kustenbron. De två mittre är Gamla bron över Indalsälven till Färgeholmen, den tredje bilden är nya bron (E4) över deltat Indalsälven. 

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

10 svar på Dit vägarna bär…

 1. skogsnuvan skriver:

  Vilka härliga bilder. Du är i sanningen en jättebra fotograf

 2. Ditte skriver:

  Jättefina bilder från en fin trakt. Och både Högakustenbron och Y:et känner jag igen. Känns bra! Och det blir en jobbrelaterad resa till Höga kusten för mig även i sommar. Ser fram emot den.

 3. Ingrid skriver:

  Vilka jättefina bilder!
  Höga Kusten bron har jag besökt, men inte fick jag till några så tjusiga foton av den.
  Kram, Ingrid

 4. BP skriver:

  Vilka absolut helt fantastiska drömbilder! Både Högakustenbron och Y:et har varit med i en av ”mina” facktidningar. Men dina bilder är ack så mycket finare än de jag fick använda (Vägverket).

 5. Anki skriver:

  Fantastiska bilder Åke!

 6. Tony skriver:

  Underbara bilder, bilden på Y är verkligen något extra. Snyggt jobbar med fotoblicken och kameran.

 7. Barbro skriver:

  Instämmer med alla andra.

  Nu blev jag riktigt sugen på att fotografera broar. 🙂
  Tony och jag tycker precis lika – den där med Y:et har nåt extra.

 8. Micke skriver:

  Fantastiskt fina bilder måste jag säga…bra jobbat där.
  Har ju en ”riktig” kamera liggandes men det blir mest med mobilen..den har man ju alltid med sig.
  Men nån gång ska jag väl ta tag i detta med fotograferingen.

  Ha det bäst.

 9. Fantastiskt fina bilder. Den där bron har jag aldrig åkt över, har inte varit norr över så långt upp alls. Vore kul att se, man är ju knäpp o åker söder ut istället när man borde se hela sitt land.

  Kramiz

  Svar: Tack så mycket! Sverige är stort, man hinner inte med allt liksom…

 10. byblixtra skriver:

  Vackra bilder. Andra bilden med Y:et är jättefin och kul att få se Y:et från det hållet.

  Svar: Tack Byblixtra! Jag hade faktiskt inte reagerat på Y:et bilden förens min livskamrat påpekade den. Jag hade först ut den på Facebook där jag fick mycket goda betyg, då fick jag höra: Ja vad var det jag sa 🙂 Jag har en sådan fin bild på mig som 12 åring som står där och fiskar, jag ska presentera den med en liknande bild på mig nu (49 år senare) som min far har tagit på mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *