Skyltsöndagf #251

Klicka gärna in och följ BP:s Skyltsöndag

En hotellreception någonstans i Sverige (naturligtvis vet jag vart det är)

Ni kanske kommer ihåg för någon vecka sedan beskrev jag mina fynd från backen när jag gräver på gården? För ungefär två år sedan kom det en båt flytande när isen släppte på havet, jag vadade ut till midjan och drog in den och upp på land, ringde polisen och de kom hit och kontrollerade det hela. Några månader senare vart jag ägare till båten.

En liten kyrkogård lite avsides, den har en fint läge.

Jag som inte har någon blindtarm… 

Biltema i Sundsvall sålde semlor i år också. Jodå helt klart godkända.

Även denna skylt fan jag på Biltema i Sundsvall. 

4 km rakt norrut över Klingefjärden där jag bor finns denna badplats. Den ligger vid Indalsälvens delta. Vid klart väder ska jag kunna se denna livboj. Tyvärr mulnar det på idag, lite snö i luften så jag ser inte exakt vart skylten sitter (jag hade tänkt fota över hemifrån nu) Skylten har jag fått tillsänt till mig i veckan från en tjej jag började 1:an med 1966. Tack min fina klasskamrat (namnet behövdes inte)

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

12 svar på Skyltsöndagf #251

 1. byblixtra skriver:

  Du bor på ett intressant ställe där det dyker upp olika saker. 🙂 Jag hoppas att du fick användning av båten.

  Det var udda vägnamn…blindtarmsvägen… S och N.

  Bra pris på semlor hos Biltema. De hade då en udda skyltning som ser ut att vara vid entrén. 🙂 Lite svårt att läsa informationen dock men den drar ju till sig blickarna trots allt.

  Svar: Jo tack jag bor så bra här, båten höll jag på bli nedringd när jag annonserade ut den… närmaste grannen fick köpa den. Blindtarmsvägen ja, du förstod att jag måste stanna till. Biltema: Även räkmackorna där är fina. Skyltdockan var under någon slags skyltning så personalen såg mig och kom mycket snabbt 🙂

 2. BP skriver:

  Är det så lätt att bli båtägare. Okej, du blev aningen blöt, men ändå. Åsså gjorde du ju en vinst också, då du sålde båten till grannen. Smart Åke:-)
  Skulle inte vilja bo varken på Södra eller Norra Blindtarmsvägen. Vilken skyltning! Undrar om vägarna finns nära ett sjukhus, för här kring Danderyds Sjukhus har man döpt vägarna efter kroppsdelar…
  Semlorna är betydligt billigare hos dig än hos mig kan jag säga;-)
  Biltemats skyltdocka tar priset tillsammans med Blindtarmsvägarna – hahaha:-)
  Den somriga och fina skylten med Naturistbadet är otroligt läcker. Perfekt med bekanta/vänner som levererar bloggfoder till Skyltsöndag:-)

  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

  Svar: Tippar på att det är en 8-10 mil till närmaste sjukhus, detta var från vinschen. Båten ja, gissa om jag frös, det var bland isflaken jag vadade upp till midjan. Jag trodde att någon båtägare/fiskare skulle bli glad. Strax intill Naturistbadet åkte dom skridskor idag.

 3. Geddfish skriver:

  Mycket annorlunda skyltar, gillas!
  Jag har inte heller någon blindtarm kvar, så att bo på södra eller norra blindtarmsvägen skulle bli totalkört.
  Vi har ett naturistbad i Lidköping också, det heter Truve, är jättefint och Sigge och jag var där, solade och badade. Fin skylt hos dig!
  Må väl!

 4. KajsaLisa skriver:

  Vad kul, det bara kommer en båt flytande till en. Gratis och hemtransporten fixad.
  Receptionsskylten var verkligen övertydlig.
  Undra vad som är bäst? att bo på Södra eller Norra Blindtarmsvägen 🙂 Vem fan har kommit på dom namnen?

 5. Paula skriver:

  Hej, går igång på naturistbadet jag…har aldrig besökt ett dylikt men som finne har jag ju sedan barnsben badat bastu näck med åtföljande dopp i sjön. Det var faktiskt ganska befriande att redan som barn uppleva nakenhet som något naturligt. Även i tonåren åkte vi ut till olika kompisars sommarstugor (för tillfället tomma), badade bastu, drack öl och simmade i sjön. Ingen tyckte det var märkligt att vara naken…Vad den söta rumpan gör på Biltema har jag ingen aning om, men han har säkert också badat bastu!
  Grattis till båten, hoppas den har kommit till användning!

 6. Karin Eklund skriver:

  Vilken båtaffär du gjorde helt oväntat även om du blev kall o våt? en stund.
  Naturistbadat har jag gjort mången gång men aldrig på avsett ställe för ändamålet. Ungefär som Paula har jag badat.

  Fina skyltar allihop!

 7. Susjos skriver:

  Kul skyltning med blindtarmsvägarna,haha…och så den nakna skyltdockan!
  Billiga semlor och finfina skyltar!
  Tack för dem.

 8. skogsnuvan skriver:

  Det var minsann fina och intressanta skyltar som man kan fundera lite över.

 9. Ama de casa skriver:

  Härlig skyltning! 🙂 Det såg lite kallt ut där vid naturistbadet, men lite badkläder på hade nog inte hjälpt ändå 🙂

  Undrar om blindtarmsvägarna är återvändsgränder? Det låter i alla fall som dom saknar utgång 🙂

  Min pappa lyckades också hitta en sån där hittebåt som han sen fick. Han döpte båten till Moses eftersom han hittade den i vassen 😀

 10. Christian skriver:

  Vad är det för båt? Har du den kvar? Är den tjänlig?
  Du får väl följa skylten å skaffa dig en ny blindtarm då…..
  Vad gör en naken man framför apparaten där det står ”gör det enklare” ?!?! Nä förresten, jag vill inte veta!
  Gillar du nakenbad?

 11. Ditte skriver:

  Rolig och omväxlande skyltning. Jättekul att du blev båtägare. Men du fick ju jobba lite för att bli det. Men antar det var helt ok.
  Ja, ”Blindtarmen” verkar populär och i olika riktningar. Kanske tillkommer Ö &V Blindtarmsvägen också. Den kan ju ha viss överspridningseffekt. Blindtarmen också..
  Fastnade allra mest för sista skylten. Så vacker.

 12. wiper skriver:

  Det var många roliga och annorlunda skyltar 😉 Blindtarmsvägen var en höjdare 😉 Jag fick brusten blindtarm som 6:åring och fick åka ambulans med påslagna,sirener. Kul denna med skyltdockan också. Snygg receptionsskylt också

  Ha en fin tisdag
  Hälsning Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *