Gems Weekly Photochallenge – Hopp

Hopp är veckans tema från Gems Weekly Photochallenge som MrsSusannes driver.

Det är ju inte ofta man själv får vara med på bild, denna gång var jag ensammen på vårisen så en fick ta tekniken till hjälp. Ställde in kameran på automatiskt bildtagning (tror den tar 8 bilder på 10 sekunder)

Blöta knän betyder att jag fick stå på knä och ställa in bara. Kan tillägga att vattnets djup bara är några dm. När man gör sånt här får man vara beredd på att kanske får vinterbada oförvitligt. Det gäller att bjuda på sig själv i dessa tider.

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gems Weekly Photochallenge – Hopp

 1. Tänkte just, modigt att hoppa där på ett isflak!

 2. Ditte skriver:

  Vilket härligt bidrag! Och ett läckert hopp fick du ju till. Ett vinterdopp hade du nog också klarat . Även om det varit betydligt djupare.

 3. KajsaLisa skriver:

  Ha ha, snyggt hopp lite vågat också. 🙂

 4. Vilt og vakkert skriver:

  Heisann, herlig, javisst må vi by på oss sjøl i disse dager! Ikke noe botemiddel er bedre enn sjølironi og ikke ta seg sjøl så veldig høytidelig. Det prøver jeg å videreføre til mine elever, men de kvier seg litt for å ”dumme seg ut”. Ja hva så sier jeg, hva skjer, er det en katastrofe?
  Dette klarte du jo fint, ingen katastrofe… ikke våt på beina engang!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *