Some image

Fototriss del 260: Tomt

Helena ville se TOMT. Min hjärna fick fundera hela dagen… Och givetvis hade jag en kamera i fickan under hela lördagen. Följandes bilder valdes ut.

Täckte av badbaljan igår för säsongen, det såg ut att vara helt TOMT på H2O.

Hängde upp en burk, drog iväg 4 skott. Stod på samma avstånd. Fick inte ingångsvinklen / utgångsvinkeln lika bara för burken vred sig. Två hål ser man skogen bakom 😉 TOMT i alla fall!

Mot eftermiddagen började det bli rätt TOMT i min gamla back från Sundsvalls bryggeriet 😉

Kolla in hur andra tolkar temat tomt, klicka då in nedan:

25 svar till “Fototriss del 260: Tomt”

 1. Visst var den här omgången lite svår, fota något som inte finns. Men du fick till det bra, den gamla ölbacken blev häftig.

 2. Ha ha du är som mina bröder – de har alltid skjutit på allt möjligt – även tomma ölburkar.
  Det var ju en fyndig triss fastän du inte tänkte på det när du grävde 😉

 3. En bild av Åke, kanske?
  Backen skulle jag också vilja ha.

  Svar: Åke och Åke… Ikväll ska det fotas om Åke, en som deltar här ibland på Trissen ska dokumentera lite 😉 Ja backen är fin och kommer från närmaste stad 😉

 4. Du bjuder på en varierad triss. Lite machoartad triss 🙂
  Men jag kan inte låta bli att undra lite om du sköt prick på burken med något jaktgevär eller om du har någon luftpistol som du brukar övningsskjuta med?
  Att skjuta prick på en ölburk känns som ett ungdomsbus, jag som trodde att du var en vuxen man…?
  Vet inte om jag själv skulle bruka något vapen, skjuta prick efter att jag smakat några ”malt”. Fast bilderna är kanske inte från samma tillfälle?

  Svar: Tack för komentaren! Jag har skjutit med luftpistol sedan jag var 8 år. Min far lärde mig använda ett vapen på rätt sätt. Ett par år tidigare fick jag lära mig hur en kniv ska användas: http://nacka144.se/?p=13181 också där på rätt sätt.
  Ungdomsbus: När jag slutar leka är jag gammal 🙂 
  Vad beträffande bilden med den tomma malten är den arrangerad, jag gick hela dagen med kameran i fickan och samlade på mig en 27-28 kort och detta vart de roligaste tre bilderna. Vad gör man inte för Helenas triss.
  Jag är en duktig skytt och övar till och från på 10 meter. http://nacka144.se/?p=15633 Dessutom har jag stor tomt och bor mycket avsides, har nog minst 5 km till närmaste granne genom skogen det håll jag sköt mot. Jag var givetvis nykter. Burken kom från 14 dagar tidigare där någon lämnat den. Burken valdes för att den kommer från mitt Norrland. Jag trode ljuset skulle bli de saker folk komenterade, nu fick jag en komentar om det också efter dig 😉

 5. Här var det fullt av tomhet minsann, färgmässigt gillar jag ölburken mot det gröna 🙂

  Svar: Tack för det! Det var det jag ville försöka skapa 🙂 Jag fick flytta burken tills rätt ljus infann sig också 😉 Vad gör man inte för fotokonsten!

 6. Snygga skott och dags att fylla på lådan med godsaker 🙂

  Visst fick vi duka om

  Loppet gick överförväntan

  Ha en bra vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *