Some image

Hoppa På tåget – Böna

Lördag igen, Äventyret Framtiden tar plats som lokförare, kör fram för destinationsordet Böna ska vi ta upp. Ni kommer att få följa med på ett par träningspass med BEA.

Med fullt mål i sikte.

Här hittar vi hon på Nordic Gym i Sundsvall.

Ryggtavla.

Jag känner igen denna lokal, var själv hit på vår dåvarande arbetsplats och förebyggde styrka i armar, ben & rygg. Vi fick utnyttja en timme i veckan till friskvård. BEA och jag var arbetskamrater fram tills 2019.

Beatrice har stått framför min kamera förut. Nu hade hon inte möjlighet att plåta något inför lördagens utmaning. Men jag skickar lite bilder svarade hon. Jodå hon kämpar på bra.

Målmedveten som tusan 🙂

En kämpande böna för ryggtavla.

Kan lugnt påstå att det ligger träning bakom. 

Kommer att följa henne såklart i framtiden 🙂 Vem vet på någon tävling förhoppningsvis… 

Lyssnar till namnet Beatrice Larsson. Sundsvalls böna såklart 🙂 

Beatrice tillägger: 

Ja det viktigaste budskapet från mig till alla som jag vill förmedla då jag lägger ut är ju att det är aldrig försent att göra en livsstilsförändring oavsett hur gammal man är och kroppen är fantastisk

16 svar till “Hoppa På tåget – Böna”

 1. Det verkar vara en tjej med både muskler och vilja. Jag tränar med att bära ved och skotta snö och så vattengympa en gång i veckan. Blir inget promenerande nu som det blir när det inte ligger snö överallt. När snön når till knäna överallt finns det ingen ide att ge sig ut. Ide förresten Nu önskar jag att jag kunde vara björn och fick sova bort den förfärliga vintern och vakna när solen börjar värma.

  • Ja BEA har både muskler och viljan. Du tränar ju också på bra 🙂 Vintern kom tidigt i år som du beskriver på in blogg.

 2. WOW det var en ryggtavla att visa‼️
  Kroppen kräver fysisk rörelse för att fungera… så är det även om de flesta inte är på samma nivå som Din böna.
  /åsa

 3. Vilken vacker kvinna, och extremt vältränad. Det syns att hon har hållit på ett tag. Resultatet är WOW. Kul att hon skickade bilder till dig för publikation. Bara att tacka och ta emot. Hon är ju vackrare än till exempel bönor i ett skafferi, eller hur;-)

  • Tack BP! Jo jag hade bönor på g ifrån frysen ch skafferiet, tänkte lasta dem på några små bilar flakbilar jag har men så kom jag på min Böna från förra arbetet 🙂 Det vart ju äkta vackert på riktigt 😉

 4. Så rätt hon har, det lönar sig att träna oberoende av ålder och att göra livsstilsförändringar. En snygg vältränad böna bjuder du på idag Åke, Tack för henne!

  Ha en skön kväll!

 5. Träning är ju nyttigt har jag förstått men en sådan ryggtavla får jag aldrig, men så klart, min träning består mest av att ta mig i och ur soffan 🙂

  Ha det nu bäst Åke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *