Some image

Paltkoma på Nacka Hak

Bilder som inte behöver någon mer text 🙂 

Mer än: Trött på ögat då 🙂 

Eller kanske dåligt bordsskick.

8 svar till “Paltkoma på Nacka Hak”

 1. En del har det bra…..ligga ner och äta =)
  Hoppas att du haft en bra måndag. Imorgon får vi äta semla!

  • En del har det bra ja 🙂 Jodå måndagen flöt fint, bara ett besök på röntgen angående foten, har senare ett möte med doktorn hur det hela ser ut. Idag tisdag omplåstring och torsdag igen byte omläggning på Hud & Sår med möte med doktorn. Klart vi tar en semla 🙂

  • Tack Äventyret Framtiden! Vad trevligt att du kan berätta om dina upplevelser med rådjuren, de som ligger på bordet och äter 🙂 Den här har jag aldrig sett förut, den var mycket mindre än dem andra som varit på besök. Den såg lite trött ut redan då den stegade in på tomten, det är som en stig in där på tomtens högra sida. Jag hoppas han inte är sjuk… så jag inte måste ringa jaktledaren. Scenen vart kanske trevligt för ett fotografering.

 2. Bra fångat! Så bortskämda rådjuren är. De behöver inte ens jobba för att få mat på bordet. Åt andra sidan är det ju perfekta fotomodeller, så maten kan väl anses vara lönen då;-) De behöver inte ens gå till en säng heller. De kan bara ”ramla ned” precis där de står;-)

 3. Tack BP! Jo det vart perfekta fotomodeller. Men jag vart lite orolig för dess trötthet så här efteråt, nu var den lite mindre än alla andra som besöker haket också. Kan ju ha varit jagad av något lodjur före och behövde vila. Jag missade att se när den gick iväg… den gick till vänster, missade stegen då. Man får allt hålla uppsikt över djuren.

 4. Så fina bilder över de liggande rådjuret. Det är nog första gången jag der ett rådjur liggande, taget framifrån. Oftast fotograferas de från sidan, eller snett bakifrån med huvudet vänt mot fotografen.
  Lite oroande dock… hoppas att den mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *