Some image

Skyltsöndag #464

Vi kan undanhålla ägga, vi kan skjuta på Jansson Frestelsen, vi kan skjuta på påskgodiset någon timme, påsk musten kan stå på kylning en stund till, och vi kan alltid klämma in Söndags skyltar såklart med till  BP:s eminenta Skyltsöndag 

Jag ska nu avsluta min Plåsterkåk turné… i tidigt skede som jag inte förstod vad detta var… men siffrorna lästes ju ju bara upp o ned hängandes där ovan sänga  🙂 

Det här skulle föreställa min första frukost, jag tog inget, rökt skinka fanns inte på världskartan ens. Filen skar i gommen… 

Det började lite att smaka här… Jag var noga med att försöka prova allt. Vad Viltkavsgrytan smakade vet jag inte.  Nougatkrämen såg då tom ut. Ni ser 7:1 dyker upp igen på print 🙂 

Det här är nog näst sita dagen, då man började intressera sig hur siffrorna såg ut… 

Här kom min absoluta vändning och räddning en kväll, jag hade ett ägg över och bad in om en kniv, nu jäklar skulle det festas tills kvällsmackan. Den härligt smakande juicen har jag drömmar om än 🙂 Kocken drog in en kanna till 🙂  Lysekils kaviar skall allt letas upp. Undra vem som har den i butik…

Den här Janssons Frestelsen får högsta betyg 🙂 Smoothies tog man för givet skulle ladda kroppen. 

Denna resa på 7 dagar gäller det att lägga bakom sig. 

Många säger att du inte får något med dig! Jaha vad är detta då? 170 st silvermynt efter 1000 år 🙂 Vi ger oss inte in på räntan 😉 

 

Denna bild är inte manipulerad endast svartvitt runt redigerad, ja pekfingret passade inte avtryckaren så jag ville försökte smalna ner det bara genom bygg sågen för x antal år sedan. Om jag tordes titta i handsken, nej jag gick över till grannen som fick vara plåstertant 🙂 Jag var ensammen hemma vid detta tillfället. 

Så fick Vandraren Micke äntligen sin nya tröja av mig, ”facit två” skickade bilden sent i gårkväll runt 00 när Micke kom hem från jobbet 🙂 Den hade varit slut sedan före jul. Lägg märke vad det står vid armvecket och tummen upp talar väl sitt klarspråk.

 

13 svar till “Skyltsöndag #464”

 1. Du har verkligen varit med om ett och annat, det där fingret såg inte heller kul ut. Men inte livshotande som tillståndet den senaste veckan. Lysekils kaviar vet inte att jag sett eller ätit den, ska jag ha kaviar till ägget så gillar jag Svennes bäst. Men jag ska titta i min butik när jag kommer hem, kanske har du invigt mig till en ny favorit. Häftig silverskatt, dagens plastkort är inte mycket att ta med sig……
  Snyggt skyltat, som sagt imponerande att du orkar tänka blogg…..men det skingra ju tankarna en stund och får tiden att gå. Krya på dig!

  • Tack LillaSyster! Jo det skingrar tankarna och blickar framåt, nu kan jag detta också 🙂 Mitt finger dök upp i flödet å det fick hänga på. Jodå Svennes finns alltid här hemma också men denna kändes lite mildare. Ja plastkorten gills nog inte om 1000 år 🙂 En del påpekar för mig att man inte kan ha fack i träfacken. Jag kryar på mig, byte nattkläder två gånger i natt (kallsvettades) bara.

 2. Nu hoppas jag verkligen att din återhämtning ska gå bra och att plåsterkåken får klara sig utan dig väldigt väldigt länge!

  God påskdag!

 3. Ja, den där Plåsterkåken må inte börja längta efter dig alls på långa långa tider, helst inte alls, utan tar hand om andra som behöver den. Nu behöver du verkligen få återkomma till ditt riktiga liv, äta kaviar, gärna Lysekils…värdena såg ju väldigt bra ut och den där silverskatten, vilka saker det kan hända för dem som gräver djupt i marken. Tänk om de kunde tala de där två skeletten.
  Bra skyltat som vanligt. Det där avtryckarfingret ser ruggigt ut men fotot är suveränt som ett speciellt konstverk på sitt sätt.

  Glad Påskdag!

 4. Härligt att du är hemma igen och fint att du fick tillbaka matlusten med hjälp av äggmacka och juice. Tror inte jag har sett Lysekils kaviar i butik, men får kolla om den finns, och kanske testa den även om jag inte är så mycket för kaviar men man kan ju bli överraskad.
  Inte illa att finna 900 år gamla silvermynt.
  Se där, Bullens korv på T-shirt. 🙂

 5. Lysekil har många fina fiskprodukter och jag kan då inte hitta nånstans var den kaviaren finns att köpa. Som närmast är Klädesholmens, finns på Citygross.
  Nåväl, jag kör med Drotts eller Ejderns kaviar.
  Så fint att du kommit hem nu och med det kommer nog aptiten. Trevlig skyltning och krya på dig ännu mer!

 6. Usch, det där fingret ser inte så roligt ut det heller. Men antar att det är bra vid det här laget.
  Trodde att jag hade Lysekils kaviar i kylen… men det var det inte. Det var Änglamarks kaviar. Det enda som var rätt var att tuben var vit, med lite blått på.

 7. Att du bara orkar:-) Du är helt underbar! Tusen tack för irl-skyltningen med bland annat Lysekils kaviar. Tror det eller inte, men jag kollade faktiskt hos min lokala ICA i eftermiddags om de hade den, men icke. Har dom den på ditt sjukhus, kan du kanske tigga till dig några tuber. Det måste ha känts underbart att kunna äta och smaka det du åt, känna doften och smaken, kunna njuta av tuggarna!!! Gissar att du skickat Facit att köpa ett 24-pack ägg till dig;-)
  Dina värden såg ju helt okej ut. Kanske lite för hög puls, men med tanke vad du var inlagd för är den ju till och med låg…
  Försök nu så hårt det går att inte få ett återfall och undvik att hamna på sjukan igen. Du har gjort ditt där Åke. Det håller du säkert med om!

 8. ”Spännande” skyltning, hoppas du slipper det där livet på sjukhus snart….
  Bra dock att du fick i dig något som smakade lite gott i alla fall, men Lysekils kaviar har jag inte heller hört talas om, det måste vi kolla upp!
  Heder åt din ord att skylta!!!

  Krya på dig broder!

 9. Jag tycker nog att du hädanefter kan göra som alla vi andra skyltare, bege dig ut i stan eller naturen och leta istället för att ta dig till närmaste plåsterkåk för att hitta skyltbart. Mycket färggrannare och vackrare hittar du på annat håll, jag lovar! Hoppas nu att inga fler bakslag kommer i din väg trots att du vid det här laget har gott om rutin, nu är våren på väg, hoppas du kan börja njuta!

 10. Hoppas att du snart får komma hem och möta våren hemma istället för på sjukhus. Här undrar man vart våren tog vägen. Hela helgen har det snöat och regnat och det blev bara en enda pimpeltävling för mina fisketokiga bröder och en enda grillstund utomhus och det var bara vanlig grillkorv men smakar gott ändå när man sitter ute. Blöt i ändan blev vi för allt var genomblött efter blötsnö och regn.God bättring på dig

 11. Fint dokumenterat av dig denna vistelse. Underfundig skyltning och annat smått och gott. Hoppas du snart blir bra och får komma hem igen

  Sköt om dig nacka
  Kram från Malin

 12. hoppas att du slipper plåsterkåken nu. Du har verkligen haft din beskärda del av sjukhusvistelser. Tänk att man kan hitta skyltar överrallt. Till och med på plåsterkåken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *