Some image

Veckans Fototriss: Vid vatten

När jag på lördagsmorgonen satt och väntande på veckans tema ”Vid vatten ” skulle dyka upp, vände jag mig 90° och såg ut över havet, så kom min första bild 08:10 till. Molnen låg täta hela lördagen så jag lät kameran gå på under dagens mycket få solstrålar. Något kan dyka upp på vattnet kanske? Och det mest intressanta var när två fraktfartyg möts på Klingerfjärden i den nu avlägsna dimman, Navalis som kommer med timmer och Forza vänder åter för att lasta. Sista bilden fångandes vid 18 tiden och solen har inte gett upp att sprida några strålar mot havet. Jag lät bli att ta mina tre från sparade objekt, dagen grå fick bli mitt bidrag.

Sedan vart det blixtar och dunder, men ingen blixt fångades bra på bild… däremot fick ett nytt modem köpas in idag, så nu är man med i cybern igen.

 Fler deltagare i Fototriss:   http://fototriss.blogspot.com/

10 svar till “Veckans Fototriss: Vid vatten”

  1. Härliga bilder. Jag tror jag gillar mittenbilden mest. Den tilltalar mig på något sätt. Det var ett härligt triss Du fick ihop och i denna blogg finns den många vackra bilder…

  2. Även grå dagar kan vara finfina fotodagar om man har turen på sin sida. Sista bilden där solens strålar bryter igenom föll jag lite extra för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *