Våffeljärnet åkte fram till Ekströms Frasvåfflor. Riktigt smaskens middag på Nacka nalkas.

Gårdens egna jordgubbar plockades ur frysen och rördes ned.

ICAs färska vispgrädde från Svenska gårdar.

Lite levande ljus för att höja stämning.

Så frasigt och härligt tugg det satt mellan tänderna. Mums!!!

Yummie, yummie! Det ser riktigt gott ut. Har inte ätit våfflor på år och dag. Har inget våffeljärn, men minns att min mamma alltid gjorde våfflor på våffeldagen och andra dagar också för den delen:-)
Eh…..du vet väl att du måste öppna förpackningen först…å lite tilll.. 🙂
P.S. På förekommen anledning: så här äter man (vi) stekt strömming! https://betraktarministern.blogspot.com/search/label/BETRAKTARMINISTERN%20TAR%20TON
Mums!
Mina våfflor blev det pannkaka av!
Trevlig weekend!
Eftersom jag har opererat mig i munnen så blev jag riktigt glad när Kinabror bjöd på ärtsoppa och våfflor med hallonsylt och grädde. Det gick riktigt bra att äta det i alla fall. Förut hade vi ett gammalt våffeljärn av järn som man stekte våfflor på vedspisen och tog ur plattan i mitten så man kunde vända järnet och oj vilka goda frasig våfflor det blev. Jag har det järnet nere vid sjön där vi har en gammal järnspis utomhus och ibland på sommaren gräddar vi våfflor där och dom blir så goda.
oooo vad sugen jag blev på våfflor. Jag får nog köpa lite grädde nästa gång jag är och handlar och våffelmix….eller så kanske jag vispar ihop egen smet, det är ju inte så betungande. Ha en fin påskvecka!