Some image

50 år mellan bilderna.

Året 1971 bestod min fiskerulle utav namnet Cardinal 333 med ett ABU spö. Farsan fotade när jag fiskade. Bron bakom är förbindelsen till Lövudden där Timrå Airport ligger, bron stod klar samma år jag föddes året 59. Här står jag i randig t-shirt och jeans.

50 år senare, fortfarande i jeans och randig blå tröja. Det är ju snudd på samma sten också. Här fotar min dotter och rullen är numera uppdaterad till en Cardinal 57 och ett ABU spö såklart. Samma bro som ni kan se. Ja så var håret kortare 🙂  Rebecca rakade mig faktiskt på huvudet innan vi åkte hit. Luggen är numera ett minne blott.

Min käre far 1971. Jag tog bilden på honom såklart (samtidigt som översta bilden) Farsan var här 41 år.

Till det ännu roligare, här står min dotter och fiskar tillsamman med vår hund Lola nu i söndags. Kanske Lola vilar tassarna på min sten från 71…

Nostalgiska bilder om jag får tycka själv.

20 svar till “50 år mellan bilderna.”

 1. Sådan nostalgi gillas skarpt här i Täby:-) Kan inte säga att du är dig lik förutom jeansen då. Men vilken underbar återblick – LOVE IT:-)

  Bilderna – de gamla och nya är KANOON:-)

  • Tack BP! Du kan inte ana hur jag längtade att det skulle bli isfritt när 21 tog sitt inträde. Jag var dit förra helgen och men låg isen kvar efter stranden… Ett års väntan är nu över, Kanske en månad för tidigt bara, men rätt år 🙂

  • Tack Tony! Men vad kul med rullen, en annan kompis har också hört av sig och berättat att han har sin 333 fortfarande kvar. Jag vet faktiskt inte vart min gamla tog vägen… kan vara så att mina yngre bröder fick ärva den. Det här kittet köpte jag augusti 82, då vårt radhus vart svårt brandskadat och jag och min dåvarande fru fick bo i en camping by i två månader ca 4 km uppströms denna plats tills det ordnades fram en lägenhet. Jag hade inte en pryl mer än kläderna jag bar den dagen, jag fick abstinens på att fiska 🙂 Roligt är också att min kompis Jalle från denna tid fiskar fortfarande på samma plats, har en bild på honom och mig från 72, så den får vänta ett år. Vi har många år pratat om att ta en fisketur med hans båt där…

   • Verkligt chockartat och ledsamt att stå på bar backe efter hela ens bo och tillhörigheter gått upp i rök.
    Tack för tidningsklippet!

    • En Flashback som kommer upp varje gång jag känner brandrök. Se sitt hem i 49 kartonger när vi gick igenom det sak för sak, förutom möbler var heller ingen hitt.

 2. Så härlig nostalgi och väldigt fina bilder. Härliga minnen som du tar med dig.
  Och just tre generationer här- Lite extra det också.

  • Tack Ditte! Denna dag har jag väntat på i många år nu. Nu kom den, solen lyste och isen hade smält, för en veka sedan låg det is på stränderna. Jag är någon månad tidig, men 50 år stämmer 🙂 Det var ett kärt möte för mig.

  • Tack! Man vet aldrig… jag har lite mer på G, nästa år har jag en bild igen på 50 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *