Some image

8 dagar kvar till Knut…

Vilket jag inte ser som kul, jag älskar julen med allt pynt som ljusen, alla ljuskällor osv.

Idag verkar det vara isen som gäller 🙂 Som här: Grannen är ute och spanar in botten med sin nya undervattningskamera.

Det är avlösning hela tiden, hans fyrbente vän hack i häl.

Soli gick hem och hämta skridskorna, isen är långt över 21-25 cm tjock.

Åsså iväg.

Nu måste jag snart börja med tidtagning 😉

Vi möts i BP:s Skyltsöndag

5 svar till “8 dagar kvar till Knut…”

 1. Tänk att isen redan är så tjock!
  Här är det ännu öppet vatten, men det blir väl is här också. I Klinteviken brukar det gå att åka skridskor. Förr spelades det bandy där.
  Jag väntar till Knut innan jag börjar plocka bort julen.
  Ha en fin trettonhelg!
  Kram, Ingrid

 2. Åh! Här hade jag gärna åkt långfärdsskridskor. Och så roligt med en undervattenskamera! Tyvärr har vi inga naturliga isar nu i Stockholmsområdet så jag får njuta av dina isiga bilder i stället.

 3. Är varken en ”julig” eller ”isig” person, men jag är ändå förvånad över att isen är så tjock i Sundsvall. Trodde ni hade haft förhållandevis milt väder ni också för årstiden. Coolt med en undervattenkamera. Såg du vad han filmade? Han kanske letade efter fisk att pimpla. När ska du ge dig ut på isen då, eller är du rädd om dina lårbenshalsar;-)

  Vilken fin och totalt annorlunda skyltning, hur roligt som helst:-) Tusen tack för 2020 års första skyltmix med en röd tråd (i dubbel bemärkelse). Stort tack för länken också:-)

 4. Jag vill också ha kvar julen i det längsta men jullandet rev katten ner härom dagen så det får jag ta ner men julgranen barrar inte och får stå kvar länge länge ännu. Även här är det is på sjön men jag nöjer mig med att åka spark Åkte mycket skridskor förut men nu litar jag inte på min balans och som du vet så har gamla kärringar lätt att bryta handleder om man ramlar. Så….det får bli sparken och jag ska åka många gångar nu så länge inte snön kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *