Some image

Världen ser för mörk ut.

Vi tar något roligare i ställen men vill för den skull inte skämta bort allt elände. När jag startade denna hemsida för 16-17 år sedan bestämde jag mig för två saker. 1: Igen politik 2: Roliga inlägg.

Jag startar direkt med att hur man skrämmer slag på dagens ungdomar. 

Sätt dem i ett rum ihop med en telefon som har en fingerskiva, en analog klocka och en TV utan fjärrkontroll. Skriv sedan instruktioner i skrivstil.

 

Bilden nedan varnar jag för lite känsligare tittare. Mitt pekfinger är lite för brett för min avtryckare på kameran så jag försökte smalna av det lite i min gir såg. (arkivbild)

Eller varför inte njuta till Uffes sång, lyssna till Barkens gura, Uffes munspel och se/hör hur publiken stämmer in och njut till pianoliret. Club Zebra var namnet på denna turnén som även landade en höstdag i Sundsvalls sporthall. Jag stod naturligtvis med publikhavet 🙂 Denna konsert varade i över tre timmar. Vilka minnen och på slutet stod vi som rymdes på scenen och sjöng i kör: Snart Ska Änglarna Landa 🙂 

Men jag väljer nu att länka upp:

 

 

6 svar till “Världen ser för mörk ut.”

 1. Ja, det är elände överallt snart. Men nu har jag fått skratta, du har ju en perfekt lösning för att skrämma slag på dem. Eller att få dem att förstå att de är rätt bortskämda med prylar och teknik. Ha en bra eftermiddag. Det där med girsåg…..nja ingen bra idé.

 2. Då har vi tänkt likadant när vi startade våra bloggar – ingen politik och ingen religion. Men f*n så svårt det är just nu att inte skrika ut vad jag tänker. Klimakteriehäxan la upp en ”dikt” från DN. Håller helt med innehållet i dikten, men om man skulle ge sig in i den ”sången” så skulle det ändå bli två läger, och vad är poängen då???

  Dessvärre vet jag för en gångs skull vad en girsåg är. Måste säga att du har en benägenhet att skada dig när ju håller på med verktyg – hahaha:-) Och jag som trodde att du är händig;-)

  Ulf Lundell är alltid ett säkert kort:-)

 3. Tack för det här trevliga inlägget Åke! Skrattade gott åt dina tankar för att skrämma dagens ungdomar. Skrattade inte åt ditt finger … tur det inte blev värre, tänker jag!
  Håller med dig – ingen politik och ingen religion i bloggen!
  Tack för musiken också! Uffe gillas skarpt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *