Some image

Äntligen.

Den stora lyftardagen skulle gå av stapeln. Den tunga startmotorn på 17 kilo satt på plats och ompackad lyft hydraulcylinder skulle testas såklart där trädgårdsarbetet blivit efter…

Ett träd upplyft från muren gick plätt som en lätt.

När ingen såg på så rök ett adelsyrenträd med av bara faren 😉 

Senare skulle hjulen av ett vagnchassi, tror ni jag tar fram en domkraft? 

Skulle byta positionslamporna på släpvagnen… tror ni jag bockar mig 🙂 Vagnen måst fixas innan besiktning för mycket skrot ska av gården. 

Numer har jag en både startsnabb BM:are och en dryp tät vad det gäller hydraulolja. Det är synd att inte den nya blänkande 17 kilos startmotorn syns… den sitter framför i generatorns linje lite under hydraul pumpen där bakom lastaren inne i ramen mellan motor och ram.  

5 svar till “Äntligen.”

  1. Ja, alltså om jag ska vara ärlig så var det mesta kinesiska för mig. Inte mycket jag förstod där. Ja, att din röda traktor är jättefin och iögonfallande är ju rätt logiskt – den är ju röd. Sedan tycker jag att syrenträdets rötter ser ut som en hand. Lite kusligt faktiskt;-)

  2. Ja du inte så dumt att ha sådana grejor när man ska jobba. Tänk om du skulle göra allt för hand som man gjorde förr i tiden.

  3. Det är inte dumt med sådana grejor för tänk om du hade fått göra det för hand som förr i tiden då hade det tagit en j..vla tid hehe
    Trevlig Pingst bästa vännen Åke

  4. Så är det alltid…..inkapslat och väl gömt……8 saker att skruva bort innan man kommer fram till det som ska lagas/bytas… Ny lackad ser den ut till att vara också din fina röda pärla =) Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *