Some image

Bara en helt vanlig dag.

Husse! -Nu har den där plogbilen varit farten igen!

Och vad har sprungit här? Lämnat 6 spår med broddar!

Tre minuter senare kom svaret springandes tillbaka.

Häst träning.

Inte undra på att posten kommer fram varannan dag bara…

Långt till badväder på Nackas badstrand.

Men mycket rofyllt till tystnaden, endast den porlande bäckens ljud höres.

Lugnt och stilla på havet. 

Att stötta en vän.

Eller bärens varandras bördor.

Att våga släppa taget.

Den västra Nacka bäcken, rinner ut i havet.

Hemma på gården tittar lite blå himmel fram…

Blick rakt i nordlig riktning.

6 svar till “Bara en helt vanlig dag.”

  1. Ja, Christian säger då det. Du har verkligen riktig vinter på Alnö. Avundas dig egentligen inte, men om man gillar vintrar är det ju roligare att ha snö än att drabbas av översvämningar.
    Gillar travträningen på en vanlig väg. Det har jag inte sett här.
    Kvällsbilderna är fantastiskt fina. Å vi hade också sol igår, hela dagen. Men idag var det återigen grått med snö och sedan regn…

    • Det är ju klart det ska vara vinter vid denna tid. Man är ju härdad liksom. 50-60 cm snö är inget ovanligt vid denna tid och det hade nog varit det minst om det inte regnat så mycket mellan varven. Vi är väl inte riktigt förtjust att ha travande hästar på vägen… det har hänt olyckor. För några år sedan vart det med en dödlig utgång för en häst. Dom kommer i bra hög fart och vägen är inte så bred. Jag hoppas dom håller koll på buss tiderna bara. Jag vet inte hur fort en höst kan stanna. En buss klippte mig med en bakdel i en kurva en vinter, det syntes klart och tydligt att jag var ute med hjulspåren vid plogpinnarna… backspegel och rutan gick på min bil. Nu har det varit mulet väder länge… men här tittade solen allt fram några minuter.

    • Tack Lena. Jo här är det vinter som vanligt. Om det inte regnat så mycket hade det varit dubbelt så mycket snö. Jag läste om isbrytarna igår, 20 mil norr om mig var att 4 av 5 var i drift bara. Så det är lite mildare i vinter. Jag tror aldrig att jag skulle kunna bo söderut. Vinter ska vara vinter. Spark, pulka, skidor, skridskor på naturis och skoter förstås hägrar för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *