Some image

Bilder under tre dagar.

Klockan 06:00, men hornen som växer.

Tinat fram på baksidan huset.

6 meter från huset i sydlig riktning. (de vilda djurens stig in på gården)

Ytterligare några meter till (på djurstigen)

Utsikt mot havet.

Nu har han nog skottat sista flingan…

Jag tyckte det blev så lite snö så jag skottade ihop lite högar 🙂 

Promenad mot havet.

Verkar vara något intressantare

Nacka havet.

5 svanar flyger in.

Lunchpromenad på havet idag.

Vil o sten.

11 svar till “Bilder under tre dagar.”

  • Tack Lena! Dessa bilder är tagna lördag till måndag. Jag bor på en nordsluttning, solen börjar i dessa dagar träffa marken. Igår onsdag kom jag hem 18:30 och såg att mycket hade tinat då. Vi hade haft uppemot 10 grader. Backen är kall så snön ligger länge här.

 1. När jag ser bilderna från dina promenader så kan jag lugnt konstatera att du är på bättringsvägen. Så skönt att se efter flera veckors sjukdom.
  Härliga bilder trots att ni har så mycket gammal snö kvar. Förvånansvärt att du fortfarande kan gå på isen. Det skulle du inte kunna göra här.
  Sedan älskar jag din röda traktor:-)

  • Tack BP! Isen här är säkert 30-40 cm tjock där vi promenerade här. Vi bor på en nordsluttning så snön ligger länge här. Det är först nu solen går in och träffar marken. Tjälen är djup så backen är kall. Isen brukar ligga kvar till sista april. Det har hänt en gång att det var isfritt till mitten av april. Jag hade gjort lite skoterspår, så blev vi sjuka därav har det inte gjorts några vårpromenader på isen. Jag vet inte om du minns hur mycket soluppgångar jag har genom åren från mina tider runt 05-06 men då hade jag en liten tuss som älskade att vara där. Då drog hon med Lola, och hon gillar inte knastret och hur det låter från havet under sina tassar. Det kan mullra bra. Detta vart en annan hund utan T som ledare. Hon promenerar bara efter strandkanten mestadels. Det här var min första längre promenad… den tog ca 40 min. De förra två var kanske bara 2 km.

 2. Så fina bilder! Roligt att hänga med i dina fina omgivningar. Och tar du med dig kameran ut så är det nog ett visst friskhetstecken. Skönt! På sista bilden ser du riktigt pigg ut.
  Mycket snö är kvar men snart så….

  • Tack Ditte! Jodå jag är mycket piggare, satte mig ned här och vilade här då vi vände, det vart en lagom styrkande lunchpromenad i det vackra vårvädret. Det är först vid denna tid som solen når in. Men det gör inget jag älskar alla årstider. Var årstid har sin egen tjusning. Tinar det på nu och sedan fryser på någon natt kan det bli en underbar skridsko is. Alla skoterspår måste liksom flyta ut.

 3. Så bra att du håller på att bli frisk igen. Lite snö har ni kvar. Vi har mycket mer men det finns en och annan barfläck runt träden. Ser fram emot besök framåt våren.

  • Tackar tackar! Jag har en kamera där jag kan ställa in/om. Så det är lite fusk 😉 Solen här gav maximalt också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *