Some image

Bloggen får ett nytt tema!

Hej på er! I helgen får den här bloggen ett nytt utseende. Temat är utvecklat från grunden, så skulle ni som läsare på den här bloggen upptäcka något fel, eller något som er knasigt ut får ni väldigt kommentera detta under detta inlägg så ska det fixas till. 🙂 

/ Daniel (som tagit fram bloggens nya tema) 

8 svar till “Bloggen får ett nytt tema!”

 1. WOW! Det nya utseendet känns väldigt modernt och stilrent. Åsså ändrade sig headern från Norrsken till någon läcker bro på några minuter… Coolt! Lycka till!
  Å jag som trodde att du var Mr. Teknik himself;-) Säkrast att låta en expert ta över det ”tekniska” eller hur;-)

 2. Godmorgon spännande med ett nytt tema 🙂 ser mycket vackert ut med det nya tema .’
  Önskar dig vännen åke att ha en underbar och trevlig söndag ,första advent

 3. … jag smyger in lite försiktigt… mitt gamla tema är över 11 år, mitt arbete dessförinnan som hade ytterligare tre år på nacken vart hackat och som bortblåst det kom in en massa snuskiga bilder osv ja ni fattar. Ett kryphål gick det att ta sig in så surt sa räven. Jag var på väg att ge upp för det var rätt mycket stök och bök att återställa skadan då.
  Åke har kommit på efter alla år att målaren ska måla och svarvaren ska svarva Daniel fixar ettor och nollorna så de går ihop med alla computers ja ni förstår. Åke vill koncentrera mig på kamerorna och drönarkontrollen… efter årsskiftet blir det drönarcertifikat dessutom och mitt upp i allt ska man kunna stava tillsammans med vokaler, versaler ja jo name it.
  Vi går mot en spännande tid och jag litar fullständigt på Daniels omdöme.
  Mina batterier ska fortsättningsvis bli varma, jag lovar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *