Some image

Bortom tid och rum… suger jag in norrskenet.

Delar jag med mig av min ljuvliga natt.

 

 

Över tid och rum…

 

16 svar till “Bortom tid och rum… suger jag in norrskenet.”

 1. Så enormt vackert!
  Nu ska vi t o m kunna se norrsken här på Gotland, men då måste man nog befinna sig någon annanstans än här på Odvalds.
  Trevlig kväll!

  • Tack! Se till att inga lampor finns i närheten, och öppen yta mot norr. Ibland dansar Aurora någon minut, vissa gånger upp till två timmar, gäller att hitta en rätt plats. Jag har mycket tur, behöver bara kliva ut från bron på gården. Lycka till Ingrid.

 2. Tusen, tusen tack för att du delar med dig av dessa helt enastående och fantastiska bilderna. WOW säger jag bara:-)
  Såg på lokaltidningens webbplats att en person från grannkommunen Vallentuna hade lagt upp bilder på Norrskenet. Det är alltså sju kilometer härifrån…
  Ja, jag kommer nog att kolla dina bilder istället och njuta för fullt:-)

  • Tack BP! Vad trevligt att ni kan beskåda fenomenet i dina trakter. När man ändå inte kan ligga ned och sova kan man vandra ute på gården och föreviga detta. Jag sköt ett 50 tal bilder till nästa kväll också. (kommer upp såklart) Njut på du 🙂

 3. Tackar, tackar! Det blev ett 50 tal bilder till kvällen efter med. Gårdsplanen var som en ishockeyplan efter +8 graders tinande hela dagen… dessutom jag fick tampas med broddar i blåsten.

  • Exakt det är fantastiskt att få uppleva detta ute i naturen. Det trevligaste är också att jag kan sätta ut huvudet bara och titta om det är ngt på G. Lyser det upp tar jag kameran som är laddad på stativet och kliver ut från bron bara.

 4. Så vackert. Norrskenet ska visst kunna ses här, men då jag vaknar så tidigt för att åka till jobbet har jag sovit bort alla tillfällen.
  Tur jag kan njuta av det via dina fina bilder. Stort tack.

 5. Återigen, FANTASTISKT!
  Så kan det bara fotas med DSLR på stativ! SÅ fint. Jag har min gamla Canon dslr och inser att jag borde använda den så mycket mer. Tyvärr blir det ju så att det blir iPhone som numera tar de flesta bilderna. MEN sånt här kan en mobilkamera aldrig fånga. BRAVO!!!

 6. Jag växte upp med det här och visst var det vackert. Men nu när jag varit ifrån det så länge så är det ju helt fantastiskt att himlen kan bete sig så.
  Helläckert och vackert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *