Some image

Dagen var kommen för Micke Vandraren.

Dagen var kommen när den läckra blåa Suzukin skulle rullas ut över butikens tröskel.

Nåja vart sitter broms, gas och växel tro 🙂 

Efter en genomgång av färddatorn drog mc föraren på ut i trafiken 🙂 Denna blick gjorde mig trygg, jodå han var redo att ta upp kampen med bilisterna. Det sitter nämligen i märgen att åka motorcykel 🙂 

1:a resan gick inte så långt… när jag väl hunnit i kapp till macken 2 km bort stod han redan där och tankade. Det blöta vädret gick inte att göra så mycket åt, men han är inte gjord av socker 🙂  

 

Tyvärr hade regnet tagit ur lite glädje. Jag skickade ett sms på kvällen och frågade hur många mil han åket, det vart 0 svarade han. Kvällen efter kom det ett meddelande: 5 mil och en glad gubbe.

6 svar till “Dagen var kommen för Micke Vandraren.”

  1. Underbart! Idag är det åter en härlig vår/sommardag- vinden är lite kylig om man ska vara petig. Nu ska jag plantera om mina tomater. Ha en fin Valborg!

    • Vad trevligt att kunna plantera sina tomater. det ska snart göras här med av Facit. Vilka som är vad kan inte jag svara på… det enda jag håller reda på är Löjtnants hjärta som verkar bli knas. Blir nog till att köpa en färdig planta.

  2. Då är det vår – när man plockar fram hojen alltså. Har ju jobbat för KGK Motor och en av löneförmånen var att man fick ta ut nya hojar varje vår och byta under säsong. Själv körde jag inte MC, men min man var ju salig såklart:-)
    Kan dock inte förlika mig med färgen – det är ingen SUZUKI färg – alls;-)

    • Detta är en 23:a och fans bara i den och svart. Årets modeller kostar 23 tusen till men är också bara svart eller denna blåafärg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *