Some image

Dagens Foto fortsätter…

För x antal år sedan startade Kenneth Rothfors Dagens Foto. Vi var några bloggare som hakade på. Jag hoppas några fler vill vara med.

Det är enkla regler och vem som helst får hoppa in. Jag startar med datum som 1, 2, 3 osv. Så idag blir det nr 9, 10 och 11. Kenneth har gett mig tillåtelse att fortsätta med temat. Däremot saknar han blogg numera.

Dagens foto nr 9.

Tycker flaggstänger prydes så fint på vinterhalvåret. Glöm inte bort Erland som har namnsdag. 

Dagens Foto nr 10.

Det rördes ihop ägg, bittermandel mjöl, mjölk och grädde… in i ugnen på 170° och 30 minuter senare plockade jag ut den. Ostkakan sjönk sedan ihop. Ovanpå spisen hade frysta hallon tinats upp och rösts ihop till en saftsås. SMASKENS på en måndagskväll 🙂 Ni hade väl kommit ihåg att gratta Gunnar & Gunder? 

Dagens Foto nr 11.

Ingenting var sig likt ute i gäststugan när julen hade dansats ut på Mazarinernas dag (kvällen före). Grattis Janne och Jannike 🙂 

Jag hoppas att fler vill haka på, lägg ut en bild den dag du vill. Januari följer vi almanackan med dagens datum osv. December avslutar vi vid nr 365. 

4 svar till “Dagens Foto fortsätter…”

  1. Det fototemat förstår jag inte riktigt, men jag är ju lite trög som du vet, speciellt då det gäller foton, eftersom jag ju absolut inte är (och inte vill vara) en fotobloggare.

    Men som alltid njuter jag av dina helt underbara foton.

    Är det liksom ”bara” att fota ett foto/dag, eller?! Det gör jag ju i 80 procent av mina inlägg.

    PS. Rätt roligt: jag förvaltar Pumitas Skyltsöndag (med hennes tillstånd såklart) och nu förvaltar du utmaningen ”Dagens foto”. Himla kul tycker jag:-) DS.

    • Man behöver inte förstå allt 😉 Jag knäpper ju oftast bilder varje dag, så varför inte utmana mig själv då också. Som en kompis sa till mig en gång. -Vart gör du av alla bilder, skaffa en hemsida vettja och visa upp. Du har ju foton ute var dag tycker jag, och jag länkar till dig ibland också… Det är roligt med utmaningar om man tar dem på rätt sätt. Jag saknar Helg Bilden och Foto Triss. Jag lurar på att gå med på ”Black and White” temat igen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *