Some image

Dagens Foto nr 39 av 365

11 svar till “Dagens Foto nr 39 av 365”

 1. Oj, så fint! Dom ser så mysiga ut, men kan ställa till det rejält!

  Svar: Jodå det vet vi allt… Rosenbuskar mm mm I vanliga fall jagar jag bort dem… En regäl inbyggnad av grönsakslandet gjorde susen, men alla andra oskyddade blommor får dock alltid en törn.

 2. Fina djur. Blir det rädda om du går närmare för att fota?

  Svar: Jo dom är fin. De stod alla fem i klunga när jag tog de första bilderna genom fönstret under fågelmataren, när jag öppnade det så vart de genast vaksamma… Närmare än så här kommer man inte (ca 7-8 meter här)

 3. Fina och välnärda djur. Du får nog söka foderbidrag.

  Svar: Får allt göra det 🙂 I förrgår hittade de 2 st rivna djur av Lo, ett till fick de nödskjuta. För övrigt pågår skyddsjakt månaden ut på ön. Senaste året har det varit 175 olyckor mellan bil och rådjur här på ön.

 4. Oj, det var en hel liten flock. Antar att de blir lite mera modiga i takt med att hungern ökar. Ni har väl ganska mycket snö att skapa bort innan de kan hitta något ätbart?

  Svar: Ja snön sätter nog stopp uti skogen för krubbet.

 5. Så fin bild.
  Är det i din trädgård? Vilken lycka att ha den hör bilden utanför sitt fönster 🙂 i alla fall om man inte är van vid det ~ här har vi massor av rådjur som korsar vägen i skymningen och i soluppgångar samt ute på åkrarna runtomkring, men aldrig såhär nära.

  Svar: Ja det är utanför köksfönstret, de bräder som står upp ska bli min nya yttervägg, håller på att bygga till en matsal. Lite vila nu i vintern bara… Taket ligger på plats, kylan o snön har satt käppar i hjulet. Till helgen blir det förmodligenen snickringdväder om vädret tillåter. Rådjuren har en passage över där från skogen, har fågelmatstationer som förmodligen lockar dem dit. De når upp och äter solrosfrön eller de som hackspetten spiller ut åt dem när den kalasar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *