Some image

Dåligt & Bra

Fredagen började inget kul, såg att någon utnytjat mitt kort med att sätta avtryck på x antal uttag totalt på 1397:- under ett par dagar…

Så det här ska bli spännande att se hur både banken och polisen löser det…

Nu hänger det uppspikat inne i det nya pannrum som är under uppbyggnad (jag tror jag bygger in det)

Bruna bönor och fläsk som fredagsmiddag blev det allt 🙂

4 svar till “Dåligt & Bra”

 1. Nä men fy vad tråkigt, sånt där man inte tror ska hända en men ofta är det nog så att de gör på det sättet tar lite åt gången för att se om folk reagerar.

  Hoppas det löser sig för dig.

  Maten får du allt behålla 🙂

  Svar: Japp maten är kvar 🙂 Ja det var just 99 kronor på slutet… Så första summan som drogs funderade man bara lite… men när det upprepades vaknade man till liv. Nu blir det polisen imorgon.

 2. Så himla tråkigt och irriterande!!!
  Å vilket konstigt belopp. Trodde man kunde bara ta ut jämna belopp. Hoppas det ordnar sig. Polisen lär inte göra alltför mycket, men ditt försäkringsbolag och VISA borde kunna hjälpa dig.

  Svar: Det är väl inte för att man ska märka av det… de hann ta ut tre gånger… Jag fick lämna min teori, det tog mig seriöst… kändes det som. Svar kommer förstås senare hur det gått.

 3. Har haft kortproblem här med, sitter just i telefonkö……
  …bruna bönor & fläsk en högtidsmåltid! 🙂

  Svar: Ja man vet inte om man ska skratta eller gråta, 47 st före till banken och 52 till polisen, polisen fick jag ringa två gånger också men andra gången var det ”bara” 48 (de trodde inte på mitt clearing nummer) och jag fick vänta till efter lunch, mitt ADR nummer hade inte blivit registrerat ännu. Men de var trevliga 🙂 Jag fick också nämna min teori. Men tänk vad mycket ettor och nollor det far i våran cyber… tur att några slantar åker rätt…

 4. Nämen hur har de fått tag i ditt kort?
  Har du betalat med det via nätet eller …
  Svider surt med den summan.

  Bruna bönor och fläsk … var tyst … det är jättegott 🙂
  /kram <3

  Svar: Jo polisen undrade… jag fick berätta min teori. Betalt via nätet ja. Slutord kommer när allt är utrett. Om det nu blir det… jag är nog långt ned på listan tyvär. Hur banken sköter sitt kommer jag också att berätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *