Some image

Dan före dopparedagen bilder.

På förmiddagen ser det ut så här på Nacka Fjärden:

Tid 12:14

På eftermiddagen visar sig utsikten mot havet så här:

Tid 14:53

Mina fyrbenta vänner delar min ljuvliga stund med tända ljus 🙂

Det är någon katt som stryker förbi på tomten (gillas inte)

Tid 14:58

Men nu rör det sig något, Tussan har fått span på något annat!

Tid 15:07

Ja en skridskoåkare skrindar enkelt förbi på den nyfrysna isen!!!
Nu måste jag bara prova imorgon på självaste dopparedagen 🙂

Tid 15:09

4 svar till “Dan före dopparedagen bilder.”

  1. Hallå i stugan 🙂 Kikar in här för att önska dig en riktigt God Jul och möts av underbara bilder !! Vilken otroligt vacker utsikt du har och det tror jag dina nyfikna vovvar också tycker. Men det där med att åka skridskor på nyfrusen is, du är väl helt säker på att den är tjock nog 😕 Är den det måste det vara en fantastisk upplevelse att glida fram på vattnet som skridskoåkaren gör på bilden. Vilka vidder !! Ta det bara försiktigt men jag förmodar att du är van och vet vad du gör. God Jul från Malta 🙂

    Svar: Tack för omtanken Anita! Nu vart det flera + grader och regn… så jag skippade skridskorna. Det kommer fler dagar 🙂 Jag lär visa upp 😉 Ja det är en enorm känsla att glida fram på havet. Här åker man båt, man åker skoter, vi fiskar, seglar, paddlar, åker vattenskidor, simmar/badar och skridskor när isen är blank och tillräckligt tjock och pimpelspön kan användas 🙂 God Jul från Alnön!

  2. Vovvarna har fin utsikt! God Jul!

    Svar: Tack Tony! Jo de gillar att sitta här, spana på katter, rådjur, älgar, rävar, fasaner och gud vet allt 😉 Och mycket viktigt att inte skator och kråkorna äter upp det gamla brödet vi slänger ut… God Jul Tony!

  3. Fina bilder, glöm inte ombyte och isdubbar bara. God Jul.

    Svar: Tack! Ombyte ja… nu tänkte jag inte åka så långt ut, och har 50 telet meter till tomten så ombytet slopas däremot inte isdubbar! Isdubbar finns alltid runt min hals då jag beträder isen i dessa farvatten. God Jul KajsaLisa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *