Jag är o förvilligt gräsänkling… bunkrade upp idag med Bullens Prinskorv 😉
Givetvis vart det lite räksallad till 🙂
Jo på bordet står även min hemmagjorda senap, någon har frågat om receptet…
2,5 dl vetemjöl.
3 dl socker.
6,5 dl vatten.
1 dl Whiskey (har ingen rekommendation på märke)
Alternativ denna jul tog jag och provade en sats med Absolut Renat också som vart mer populär.
1 matsked ättika.
1,5 tesked salt
1 kryddmått vitpeppar.
Kokas tills det tjocknar. Blir den för tjock, späd på mer vatten.
Många korvar blir det………
P.S. Undrar allt lite vart schackbordet tog vägen……?
Svar: Jag och hundarna äter den korven 😉 Bordet har stannat upp, bordet finns och är nedmonterat och klart för nedfräsning/försänkning av mosaiken den svartvita, kan knäppa en bild imorgon, det ligger på jobbet. Matsalen är lite på sidan laggd nu i vinter… Det vart kallt så jag han inte få in innertaket…
Ha ha… du ser ut att klara dej!!
Svar: Jodå 😉