Some image

Det känns som jag har mer ställning än bräder…

Ikväll har jag varit ställningsbyggare 😉

Tror jag har mer ställning än bräder 🙂 Men det är viktigt att man står riktigt. Ramlar men ned får dessutom en smäll.  Jag har byggt en takstol på väggen jag ska lyfta ut till helgen i lugn och ro.

Altanen under vart klart i lördags. Lola provgår och det känns nog rakt under tassarna för husse har byggt med vattenpass. Kompisens riktiga laser var inte tillgänglig. 

Här blir det fint att ligga och spana ut.

Går tydligen att sova också.

Denna ”jibb” eller förlängningsarm det också heter punkt svetsade jag ihop i söndags, ska sättas på traktorn (Trima fästen i botten) och lyfta ut takstolen där från väggen. Har haft denna idé bra länge, men nu blir det på allvar. 

5 svar till “Det känns som jag har mer ställning än bräder…”

  1. Jag läser, jag tittar på bilderna men jag förstår inte vad ställningen ska vara till. Takstol till väggen… Ja, då är du nog sysselsatt den här helgen också. Du verkar fortfarande ha semester. Hinner du klart med allt innan du börjar jobba igen?

    • Nej min semester är nu slut, blir några strötimmar på kvällarna bara. Taket ska förlängas i samma vinkel. Det här var tänkt för 3 år sedan då jag gjöt plintarna, men det kom något annat emellan.

  2. Det ser nästan ut som mecano, något som en av mina äldre bröder byggde med och som jag försökte göra i smyg när han inte var hemma. Jättekul var det. Men givetvis detta är ju modell större. Lola är så himla gullig! Givetvis ska det vara rakt under hennes tassar. Det blir nog bra med utbyggnaden nu när ställningen är på plats. Lycka till!

  3. Ja det påminner om mekano. Nu når man mycket bättre och säkrare. Jag ska ta hjälp av en kusin som jag har varit och hjälpt i somnar med hans bygge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *