Some image

Det kunde man ge sig på… – Orsakullan undrar 30 oktober.

Mitt Timrå IK stod för en megaupphämtning när laget slog Bloggkompisen Christians  lag på hockey tävling  igår lördag.

Det var läktarkaos (inget jag försvarar) vändning med dramatik när Timrå IK slog serieledande starka Örebro på bortaplan med 3-2.

Wedins farfar (jobbade med han i 23 år) skulle blivit stortokig när barnbarnet fick en klubba rätt upp i käften och dommaren tog ingen utvisning utan Örebro kunde pricka in 1-0 när Wedin låg vid sargen, fick tom byta tröja för så mycket blod som rann ut.

Mange prickade in det avgörande målet när Ante plockade ut målvakten i den heta striden… Grattis hela laget till att legat under med 0-2 mot det starka Örebro.

 Orsakullan som undrar uti sin Bloggutmaning 30 oktober.

2 svar till “Det kunde man ge sig på… – Orsakullan undrar 30 oktober.”

  1. Ibland undrar man vad 4!!! domare håller på med när de missar sådana regelbrott…de är ju snabba annars att titta på reprisbilder….?!?
    Undrar även vad vakterna (?) gör som tar ut för att visitera igen UTAN att lyckas å sen inte reagera alls andra gången…..stackars Sverige….

    P.S. Vinsten var helt i sin ordning ty ni var det bättre laget…igår…

    • Ja ibland är domarna väldigt petiga, tyckte dom det var diving hade dom kunnat väl åtmindstående visat ut Wedin då… man såg ju läppen i hela matchen hir den var sargad. Jag kom att tänka på en sak, det blixtrade under läktaren också… ingen som kunde ta sig dit och tända på? Nu hör inte detta hemma bland idrotten, jag försvarar ingen. Matchen tyckte jag var jämn, lite hit och dit. Vi gjorde ett mål till och det räknas ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *