Some image

Det lackar mot jul – Rensar bilder bland hårddsikar.

Så här såg det ut för någon dag sedan… nu har hälften tinat bort…

Vi leker med vattensport året 2003, båten min var en Smuggler 19 foot men Volvo Penta 130 hk. Båten köpte jag på Värmdö i Stockholm (Sollenkroka)

Svan med familj senare på kvällen, antagligen var det korvgrillning på någon kobbe.

Bilderna är tagna med min första digitala kamera: HP Photosmart 720. Kameran finns givetvis kvar i min samling 🙂 Är dock lite osäker på maj månad… 

Numer kan jag sanda den tinade gården med hårddiskar 😉

6 svar till “Det lackar mot jul – Rensar bilder bland hårddsikar.”

 1. Det kallas visst för julstädning;-) Googlade faktiskt din första kamera, för jag trodde att HP Photosmart 720 var en skrivare, då vi har en senare version av den – skrivaren alltså. Å för en gångs skull hade jag rätt.

  Härliga bilder, även om jag huttrade till när jag såg vattenskidåkaren;-)

 2. Att rensa är också att ta en tur bakåt i tiden. Fina bilder. Och klart jag öfrstår att du sparat din gamla kamera. Har en gammal ”Minolta” som ligger i ett skåp, dock inte en digital variant.
  Önsksar dig och de dina en riktigt God Jul.

 3. Att rensa lite så här när året är på väg att ta slut … det brukar jag också göra, men i år har jag inte kommit mig för. Fina bilder i dina arkiv!
  God Jul!

 4. Jag rensar aldrig fast jag skulle behöva. Tack vet jag de gamla albumen som man hade korten i och som man kan titta i ibland. Det man har på hårdiskar och datorn tittar man ju aldrig på. Det är alldeles för mycket.

  God Jul på dig och ett Gott Nytt år.och tacka för alla dina fina kort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *