Some image

Eländes elände.

Nu var det mycket nära att Nacka sidan gick i graven…

Så mycket strul det varit denna vecka med mitt webhotell Binero. Visserligen fick man information hela tiden när man sökte svar hos supporten. Och igår löstes det på riktigt. Måttet höll verkligen på riktigt att bli rågat.

Lena i Wales gav mig ett litet hopp då hon krånglat sig in och komenterat i veckan…

Till råga på allt skulle jag plocka ur några bilder från nu på morgon…

Ja kanske dags att gå in i W10 världen också då.

Men nu med senaste PHP och WordPress 5.2.1 till temat Twenty Ten rockar jag på igen.

Man kanske ska gå en sväng på stranden och lugna trådarna bland fåglarna som tar igen sig.

3 svar till “Eländes elände.”

 1. Det hjälper nästan alltid att ta sig en tur ut i naturen. Det är välgörande för sinnet!
  Ha en fin helg!
  Kram, Ingrid

 2. Det har varit strul med din sida. Det har bara snurrat och snurrat när man försökt att komma in men nu verkar det fungera bra igen om än det går långsamt innan man kommer in. Jag har ju precis fått fiber och datorn går med en jäkla fart utom din sida som fortfarande gått långsamt innan man kommit in. Här har det regnat nu rätt mycket ett par dagar men jag hoppas att det ger sig för jag har en del att göra utomhus. Du vet själv hur det är att bo på landet. Man ligger alltid efter med det som ska göras även om jag slipper stöket med veden för vi har ved så vi klarar oss ett år till tack och lov

  Svar: Jo en vet, men man kan inte göra mer än vad man klarar. Du vad kul med fiber, jag mins det själv hur det var, det liksom rök av sladdarna 🙂 Vi får upptäcka världen dessutom.

 3. När jag kommenterade ditt föregående inlägg till Skyltsöndag #213 hade jag inga problem alls. Å du bloggade ju inte under veckan, så då har jag ju inte missat nåt heller;-)
  Datastrul är det värsta som finns. WordPress och min blogspot är bittra fienden, så hoppas jag kan fortsätta kolla din fina blogg och kommentera,

  Tack BP! Jag har Binero som webhotell och det lirar ihop med din portal. WordPress har jag i grunden. Det har krånglat hela veckan men nu ör det ordning igen. Jag har fått superbra hjälp av Binero.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *