Some image

En -15° kall dag.

Jag startade resan tidigt i onsdags, skulle kombinera i residensstaden Härnösand men min tredje Covid spruta och kundbesök. Bilden är tagen från parkeringen när jag kom ut från vårdcentralen, vy mot berget Vårdkasen med det södra hamninloppet till staden.

Kramfors vart nästa stopp. 

Platsen heter Gustavsvik. Bakom Höga Kusten-bron reser sig solen.

Höga Kusten-bron vid vinterskrud.

Bron sett underifrån den södra delen. Hornö berget till höger, man kan urskilja Höga Kusten Hotellet strax till höger om bropelaren.

 

10 svar till “En -15° kall dag.”

 1. Onekligen fina bilder. Det blir så fint när solen tittar fram den lilla stunden man kan se den. Idag är det mörkt hela dagen och snöar och snöar hela tiden. Känns deppigt för jag skulle åka på marknad men det gick inte.

 2. Oerhört vackra bilder, det tackar vi för.
  Stort grattis till din tredje spruta, ska försöka boka in en också här i helgen.

  Ha det jättefint.

 3. Otroligt vackra bilder att njuta av och givetvis en mycket vacker trakt. Du är verkligen en skicklig fotograf. Har passerat här sommartid men nu fick jag även se både bron och omgivningar i vacker vinterskrud.
  Trevlig helg

 4. Fantastiskt fina bilder! Å trots att det fanns en massa snö med ”i spelet” kändes det inte som femton minusgrader här framför datorn;-)

  PS. För en gångs skull kan jag skriva ”jag vet precis hur 15 minusgrader känns. Vi ovana nollåttot fick känna på upp till minus 17 i veckan, men mycket lite snö. Å den har regnat bort igår. DS.

 5. Oj oj så vackra foton du har tagit bästa vännen Åke & Grattis till 3 sprutan tagit själv får jag vänta ett tag till att ta min 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *