Some image

En besvärlig natt – Men det luktar vår ute.

Termometern visar +7 grader kl 01:44. Vad jag gör uppe då? Värken i nacken sätter käppar i sömnen för att kunna ligga ned. 

Jag brer mig ett par Husman med messmör och ett halvt glas mjölk för att försöka öka på sömnen… 

Klockan 01:52 går vovven och jag ut igen… inte mycket till Norrsken. Man ser inte hunden. 

01.55 är det rätt mörkt ute 🙂 

03:55 sitter Marilyn och skrattar åt mig…

Klockan 04:08 börjar naturen vakna till liv 🙂 

I lurarna strömmar favoritbandet Simple Minds 🙂 Jag gör mitt hela gymnastikprogram. 

Klockan 04:22 är solen uppe… snön lyser vit på marken…

Min fyrbente vän tar sig en tupplur vid min sida, här i TV rummet vilar jag nacken bäst. 

Klockan 06:06 studerar vi vilka djur som vandrat över gården… 

Vid frukostbordet klockan 10:11 och gissa vilken som skulle sitta i knä, hon kom och krafsade mig på benen. Jag tror hon ville vara nära mig den kämpiga natten… vem är människans bästa vän?

 

10 svar till “En besvärlig natt – Men det luktar vår ute.”

 1. En mardrömsnatt och ändå inte. Du gjorde något fint av den tillsammans med din sötnos-vovve. Så fina foton du tog kl. 01.44, 01.52 och 04.08. Jag hoppas verkligen att du får sova ut ordentligt inkommande natt! Lycka till och sov gott!

  • Tack ja hade varit ett grovt tjänstefel att inte dokumentera 🙂 Sova ut… vad är det när plikten kallar. Stämplade in 11:00 🙂

 2. Lider med dig Åke! Ingen tröst … jag vet, men då jag också lider av smärtsamma vaknätter då och då så känner jag med dig!
  Fina bilder blev det … och vilken tur att du har sällskap!

 3. Det låter ju jättejobbigt. Jag kan ha en och annan svårsoven natt, men inte så illa som din.
  Vad har hänt med nacken? Du kanske borde prata med en naprapat eller massor. Vi har en som tar emot här på Odvalds varje torsdag, men det är väl lite i längsta laget.
  Krya på dig!
  /Ingrid

 4. Stackars dej, måste vara plågsamt med ständig värk…tur att du har natur och fotointresse samt människans bäste vän bredvid!

  Krya på dej!!!

 5. Stackars, stackars dig. Tycker fruktansvärt synd om dig. Och du ser aningen ”mörbultad” ut på bilden. Inte att undra på att det syns efter den grymma natten.
  Tänkte på den här kudden:
  https://www.sova.se/s/sova/kuddar/tempurkuddar/tempur-original-smartcool-kudde/11255677.html?gclid=Cj0KCQjwpPKiBhDvARIsACn-gzCEOzCwL090rQfM4J2VpmS-WApqcI5ALwlvGTMcOWOtvO1yRgmVuwsaAkzCEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
  Har en liknande. Testade den på grund av mitt ryggelände, men den kudden sägs vara perfekt för personer med nacksmärtor. Du vill kanske testa du också.
  Måna krya-på-dig-kramar.

  PS. 18 grader idag hos oss. Det finns hopp:-) DS.

 6. Så jobbigt du har det. Vad har egentligen hänt med nacken? Vad får du för hjälp, och hjälper hjälpen? Verkar inte så. Kanske du kan vända dig någon annanstans för att få en andra bedömning av din ”skada”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *