Some image

En massa skräp.

Ja då har man äntligen plöjt sig igenom 1143 stycken skräpinlägg. Men jag fann 1 äkta 🙂 Det vart belöningen! Så glad man blev 🙂

Jag måste leta upp något filter…
Någon som kan rekommendera något för WordPress?

Jag ber så mycket om ursäkt att du fick vänta så länge på godtjänande Yohanna – Fotograf i Hälsingland

3 svar till “En massa skräp.”

  1. 1143 stycken, herregud 🙂 Själv har jag fått ett par om dagen och tycker det är mycket. Jag kör ju WordPress blogg men din verkar vara hemsnickrad med WP-verktyg., vet inte om det har någon betydelse. Tyvärr hamnar ju en del som skräp som inte skall vara där men det händer inte så ofta. Men 1 på så många är väldigt lite. Det enda råd jag kan ge dig är att rensa oftare tyvärr.

  2. Man ska tydligen lägga in en htaccess-fil för det, och måste tydligen göra det. 90 st till sedan igår är inte kul… Jag har blivit hackad två gånger så jag har hög säkerhet. Men sedan jag bytt till ett säkrare web hotell är de bättre.

  3. WordPress på egen domän är numera hopplöst i spamhänseende. Akismet har du väl aktiverat förstår jag. Någon typ av captcha-plugin kan hjälpa lite. Sedan jag skippade min wordpressblogg fotobrus.se på webbhotell och gick över till wordpress.com egna bloggar kommer ingen spam alls. Inte lika lättmodefierade bloggar kanske men man slipper bekymmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *