Some image

En stor dag på två sätt.

Först blev jag skjutsad 3,3 mil, har inte åkt bil på så länge sedan i slutat av augusti och sedan vart det ett 9 års kalas.

Alias Lill Plutten fyllde 9 år, 

Presenter såklart 🙂 

Vad sägs om handduken, strumporna fick han på morgonen. 

Naturligtvis var det tårta på kalaset.

På Kanelbullens dag dukas det naturligtvis upp bulla också 🙂

6 svar till “En stor dag på två sätt.”

    • Jo där vart han glad, inte åt förlusten, vi kunde inte mosa till Skogsmullarna från Värmland… det såg bra ut från början… vi ska inte bara skylla på att 3 backar saknades. När våran ”stjärnkedja” ska vakna vet jag inte…

  1. Är man Timrå fan, så är man. Härliga presenter till LillPlutten, som inte är en LillPlutt längre. Det är så roligt att ha följt honom nästan sedan födseln:-)
    Så du kör inte bil längre, eller troligen kan du inte köra än med tanke på metallspånen i tassarna. Hoppas du är snart fit for fight igen:-)

    • Helt rätt om bilkörningen och detta vart en träff som tog på krafterna att träffa så många personer socialt. Men jag ska vara fight for the hela snart (hoppas jag) Detta ville jag inte missa 🙂 Jo jag tog fram bilder från 1:a kalaset igår. Stor förändring. Metallspånbitarna äro utskuren båda två, nu ska bara det hela läka ihop. Men ”gubben” är seg och optimistisk serru. Jag undrar om jag inte fick med modern på en bild när magen var lite stor, en vacker dag ute i skärgården via båten… vi gick iland på en ö och badade. eller så undanhöll jag de bilderna för publicering i världen 🙂 Jag mins jag simmade och filmade mina hundar när jag vi svalkade oss i havet. Tussan filmen du sett hade en snutt därifrån mins jag.

    • Jodå dagen vart bra, nu får han flera dagar att fira inom kort. Tårtan vart riktigt bra och kommer igen som färgglad så klart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *