Some image

En ytterligare dimension på himlen ikväll

Fotat mellan 20:38 till 21:11 2014-12-26

14 svar till “En ytterligare dimension på himlen ikväll”

  1. Tack Hanna! Det var en upplevelse. Jag var beredd, för kvällen före var det svagt sken… Då blev det mycket dåligt resultat. Finns en Facebook grupp som man får hålla koll och får information på. Jag har studerat andra och rådfrågat typ. Bästa är att hitta någon plats som är helt svart ute i skogen och en sjö med fri sikt mot norr typ. Jag och en kamrat letar förbrilt. Detta är taget på min tomt, var mycket nära att be min granne släcka ned sitt hus 🙂 Men allt går så fort… Men jag är mycket nöjd 🙂 Därefter börjar jag komma överens med mitt Samyang objektiv F 14:0 mm 2.8 (taget med några bilder här)

  2. Milda makter så fint. Var det så där grönt? Jag har sett norrsken i Stockholmstrakten, men då var det bara ett vitt sken. Grannar är bra att ha, så var rädd om dem, de förstår kanske inte alltid din konstnärliga ådra.

  3. Åh så läckra bilder! Här i Arjeplog finns det några norrskensjägare som brukar vara ute och fota det vackra norrskenet, lättare att hitta öppna ytor här med bra sikt än i stockholmsområdet kan jag tänka mig 🙂 själv har inte testat på det än, blir sugen när jag ser dina fina bilder!

  4. Wow vilken kamera du har och vilken fin FB-grupp du verkar vara med i. Tack för tips på hur man ska fånga detta vackra sken. Alla bra tips mottages tacksamt! Du jag kommer att hoppa av Kenneths Dagens Foto för jag vill inte vara fast under semestern. Jag kommer att köra på mitt eget vis på min blogg/ kram

  5. Du milde himmel vilka bilder! Helt suveränt! Nu är det synd att jag bor där jag bor…….. Jag har aldrig sett norrsken i verkligheten tyvärr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *