Some image

Bloggutmaning 31 dagar i januari, 2022.

Orsakullan har en utmaning i januari.

1. Ett nytt år! Har du avlagt några löften för 2022?

Jag sitter och fi lurar ut något på en sten vid en tjärns slut i skogen… Svaret: Får bli nej. Det jag kommer på ska då vara att förebygga hälsan så mycket det går då. Min fyrbente vän och jag ska vandra så mycket tiden bara tillåter.

11 svar till “Bloggutmaning 31 dagar i januari, 2022.”

 1. Nej, jag har aldrig någonsin avgett ett nyårslöfte, men tycker att ditt nyårslöfte låter väldigt bra. Jag är ju sedan länge en person som promenerar mycket, kommer förmodligen avlida under en promenad i en framtid. När man kommer upp i åren (59 för min del) är det viktigt att röra på sig eller att fortsätta att röra på sig för min del.

  • Jo det är mycket viktigt att röra på sig, dessutom får man uppleva så mycket fint i skogen utmed stigarna.

 2. Trevligt både för dig och den fyrbente!
  Sedan ska vi inte ta löften så hårt, vi ska vara barmhärtiga mot oss själva – vi gör så gott vi kan 🙂
  God fortsättning!

  • Tack Carita! Klart vi skall vara barmhärtiga mot oss själva och kanske inte välja för omöjliga mål att nå heller. Den här fyrbente vännen hittar bra nu på alla stigar, det är en rolig tid just nu att ta sig fram i skogen. Du ska bara se hennes lyckliga skutt. Att läsa av henne i skogen gör mig lycklig också.

 3. Vilken härlig bild på dig och Lola. Älskar mössan du har på dig. Tror det är första gången du visar upp den på bloggen.
  Nej, nyårslöften håller man ändå aldrig. Så det är nog smartast att låta bli att avge några. Då blir man bara besviken.
  Å visst, man har ju bara en hälsa, och det är smartast att underhålla den dagligen. För när den är förbrukat finns det liksom inte en ”ny hälsa” på hyllan.
  Önskar dig en riktigt god fortsättning på 2022.

  PS. Kul att du också hoppat på Orsakullans utmaning. De flesta roliga teman håller ju på att dö ut. Snart är det bara Skyltsöndag och Orsakullan kvar… och en himla massa bokbloggar. Kul med bokbloggar om man gillar recensera böcker vill säga… DS.

  • Tack BP! Ja bilden blev riktig lyckad, nu hade hon inte tid att sitta rätt i poseringen 😉 Uti skogen promenerar, springer och nosar man upp andra saker 🙂 Det här med en aktiv hund så får man ju liksom med hälsa på köpet. Du vet ju sedan tidigare när vi redan var ute innan solen gick upp och vandrade… jag har säkert 1000 bilder på när solen går upp vid horisonten. Nu bor jag ju så perfekt där solen går in, men jag var över 8 år längre ut i kustbandet vid Gäddviken (Åstön) också, vid Pluttens sommarstuga på helger. Ljust ute = då promenerar man tycker de fyrbenta 🙂 Mössan: Det är en present från min svägerska, den är mycket varm gjord av flis material. Den åker på vid kalla temperaturer som mer än -10 11 grader… ofta när jag är på isen som med skridskor tex. Det dök upp en nyårsbild häromdagen från ett nyårsfirande just från Gäddviken när vi var ute och gick i säkert -15 grader. Böcker har jag inte tid med än 😉

 4. Godmorgon Åke snygg mössa du har på bilden !
  Nej jag har inte några nyårslöften och har nog aldrig haft det heller vad jag kan minnas ;O
  Önskar dig en fortsatt trevlig andra dag på nya året :

  • Tack Janne! Mössan fick jag av min svägerska säkert för 25 år sedan… den åker på vid kalla promenader eller vid skridskoåkning. Den är mycket varm.

 5. Väldigt många år sen jag avgav något nyårslöfte …
  Önskar dig många trevliga vandringar tillsammans med Lola!
  God fortsättning på det nya året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *