Some image

Fågel, fåglar och så en fågel jag aldrig lyckats få på bild.

Den vackra eftermiddagssolen efter arbetsdagens slut. kan nog tänkas att isen är borta helt till sista april (som vanligt)

I all trängseln händer det olyckor också, en grönsiska touchar till i fönstret. Den låg så platt i snön. Vi lyfte upp den och bäddade ned den i grässtrån efter husväggen. Vipps så flög den efter 20 minuter. 

Ja så här var några på haket. Hampfröna fick påfyllning flera gånger i helgen.

Den röda baronen tror jag njuter av  snöflingorna.

Den coola svarta hanfågeln Koltrast.

Den glupske.

Försöker lyfta med ett helt hamburgerbröd.

Jodå kråkan den kom iväg 🙂 

Så finns det dom som inte vill visa sig 🙂

Därefter kommer den lugna sorten.

Jag har döpt den till Sven (sven duva) Mycket skygg, mycket skygg skogsduva.

Den hör har jag försökt många gånger, nu lyckades jag fånga den svarta spillkråkan från gäststugan med mobilen. 

 

 

7 svar till “Fågel, fåglar och så en fågel jag aldrig lyckats få på bild.”

 1. Nu vet du ju säkert vid det här laget att jag inte gillar fjäderfän så vidare värst, hat fågelfobi, men bilderna du tagit är fantastiska, framförallt på de färgade små vännerna, så långt kan jag sträcka mig! 🙂

 2. En fantastisk samling av olika fåglar. Du borde bli ornitolog, du vet ju till och med vilken fågel du tittar på, alltså vad den heter:-) Stor eloge. Att ni får så många olika fåglar på besök. Tror inte att vi har lika många olika arter här, men sedan så kan jag ingenting om fåglar… heller;-)

 3. Vilka fantastiskt fina bilder på fåglarna och den där du håller i fågeln är ju helt underbar. Sen är jag väldigt förtjust i duvor så det var kul att se. Det satt en duva på vår balkong och den var så mäktig men jag hann inte få fram kameran tyvärr

  Kul att du lyckades fånga spillkråkan också.

  Ha en fin dag
  Glad Påsk
  Hälsning från Malin

 4. Sista veckan har det varit otroligt mycket fåglar mer än 100 samtidigt. Bofinkarna råkar komma i värsta snöovädret och jag har fått fyllt på alla mina fyra fågelbord tre gånger om dagen. Nu har det lugnat ner sig men jag tror att skogens alla domherrar har varit hos mig sista veckan. Fina är dom men jag gillar koltrasten mest. Den sjunger ju så fint. 7 hackspett har jag här också. Nu vill jag önska dig en Glad Påsk och en fin helg med sol och glädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *