Some image

Färgsprakande från Nacka.

Fredag är här och det är dags att vara glada, så jag bidrar med något färgglatt 🙂

 

En solnedgång från Tynderölandet, Nacka är beläget där solen sänker sig i bilden.

Bara häromdagen…

Regntunga moln täckte himlen, men inget regn föll. Jag gick ut på gården för att få den rätta vinkeln på vårt hus.

Ytterligare 5 minuter senare.

Jag backade Dodgen mot havet och placerade en trappstege på flaket som jag fällde upp, allt för konsten. Visst klär sig jättebalsaminen till den röda bilen…

Solnedgången vid badstranden är vacker, speciellt med det ovanligt låga vattnet.

Ja, jag var en mycket nöjd ny ägare till denna Dodge. Här är en bild från hemresan när vi tog en paus i de norrländska skogarna. Foto: Magnus Eriksson.

Önskar er alla en fortsatt trevlig fredag 🙂 Glöm inte att kolla in ”Hoppa på Tåget” imorgon när vi tar upp ämnet kyrkorgel.

10 svar till “Färgsprakande från Nacka.”

 1. Imorgon ska vi spela och sjunga =)
  Underbart sprakande hos dig idag! Vi ses imorgon =)

 2. Mäktiga naturbilder….tänk att hur många gånger man än fota t.ex. en solnedgång så är den ene inte den andre lik. Bäst idag tycker jag dock är fotot på Dodgen ute i naturen å med havet som bakgrund, snyggt jobbat!
  Ha en fin fredag, imorron blir det orgelpipor….

  • Tack Cristian! Solnedgång så är aldrig den ene inte den andre lik. Dodgen ute i naturen tillsammans med havet gillar jag skarpt själv.

 3. Jättebalsamin är ett otyg. Attackerar mina odlingar från luften medan nässlorna och dess vapendragare vallört tar den underjordiska varianten. Jag försöker avväpna fienderna allt eftersom men det är en ojämn kamp. Trots allt är jag tacksam över är den lede lupinen inte har smygit sig på än. Men hon lurar i grannskapet. Det här jag nog sett.

  • Ja Jättebalsamin är ett otyg, jag tog med den för att provocera lite bara 😉 De passade så bra ut i kvällssolen till den röda bilen. Lupinen på tomten klipper vi ned och bränner innan fröna hinner flyga ut.

 4. Underbart vackra bilder då solen är på väg ned och speglar sig i det låga vattnet.. Molnen du fångade var motsatta hos mig då ut mot dig – då dom var mörka med att man såg att det regnade över Söråker Centrum, dock inget ut mot Märrgård och Åstön den dagen..

  Men regnbågen var mäktig i ljuset av den röda/orangefärgade himlen..

  Önskar dig en härlig helg, mitt bidrag för Hoppa på tåget är utlagd innan jag skrev denna kommentar! 🙂
  Kram

  • Tack Åsa! Solen är på väg ned och speglar sig i det låga vattnet till stenarna tog jag kvällen före vi var dit. Jag cyklade dit och spanade typ innan jag bjöd med dig 🙂 Det var därför jag viste rättan tid. Trevligt att du åker med på tåget och nu kan du ju ta sovmorgon på lördag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *