Some image

Färgsprakande Freda #21

 LillaSysters Färgglada Fredag fortsätter in i oktober.

Hösten lurar runt knuten.

Lönnens blad har landat i gräset.

Någon ros håller ut ännu. 

Druvan Zilga smakar ypperligt 🙂 

Nio års kalas i onsdags.

Uppdatering faderns blåa  tumme.

Dotterns tumme har en ”viss” skillnad på nyans och de övriga naglar förstås. 

 

6 svar till “Färgsprakande Freda #21”

 1. Meeen du! Vilken underbar rubriksbild, tack bästa Åke ! ♡
  De andra är också sprakande och fina, halvvägs till att du får göra som dottern om du vill fortsätta spraket på tummen. Ha en toppendag! Åå du tack än en gång för den röda katten Elvis är så saknad. Kram

  • Så kul att du gillade rubriksbilden 🙂 Det var en liten chansning… ja jag tittade nu och konstaterar att den nya nageln år uppe i 40% cirkus. Dagen ska annars börja på plåsterkåken, men den blir nog bra till slut 🙂 Fredag är ju bästa dagen på hela veckan och så ditt fina tema 🙂 Kram LillaSyster.

 2. Super fin rubriksättning bild för Lillasyster! Dina bilder fortsätter så vackert i färgsprakande färger med ståtliga rosor som fortfarande hänger med. Vindruvor som är så gott 🙂 Även höstens färger är otroligt vackert, men den där tårtan är något utöver det vanliga och säkert smarrigt god! Lillplutten som nu snart ej vill bli kallade för det växer och är snart vuxen han med..

  Din nagel platsar nästan med dotterns läckra naglar, du får måla dit någon fler läcker färg så passar ni ännu mer till halloween! 😉

  Ha en trevlig Fredag! Kram

 3. Rubrikbilden är en höjdare och katten ser ut som LillaSysters Elvis, som blev överkörd av en bil ifjol tror jag det var.

  Du hittar många färgsprakande exempel, och bäst är tårtan och dotterns läckra naglar. De var riktigt, riktigt snygga. Inte att jag förstår hur man kan diska, skriva på tangentbordet med mera med så långa naglar, men fina är dom:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *