Some image

Färgsprakande fredag.

Förmedlar ut en  skörd färgglatt, LillaSyster har tagit lov.

Man kan bara inte missa dessa färger när solen går in på Nacka 03:12. Eller man vill helt enkelt inte missa en stund med solen. 

Våran äldre Löjtnatshjärta.

Den yngre har några hjärtan kvar till mig i morgondaggen 😉 

Tussilagon har blommat klart.

 

Syren i full blom.

Den vita är också i full blom 🙂

Utsikt från den inglasade altanen.

Köks delen lyser upp så rött, jodå det saknas en låd hurts, den är på nytillverkning hos kompisen Christer. 

Klockan har nu dragit sig till 03:22 pip.

Ingen Dodge idag… solen i prismorna får pryda det hela. 

Farfars oljemålningar får också några solglimtar.

Lokföraren påminner om att hoppa på ”Hoppa på Tåget” med en flagga imorgon? 

 

18 svar till “Färgsprakande fredag.”

 1. Så många vackra bilder! Den på utblommade maskrosorna är helt magisk! Och löjtnanshjärtan är så fin. Det märks att du bor norrut, här är syrenen helt utblommad, tyvärr. Ingen dålig utsikt från verandan 🙂

 2. Så fint du sprakar=) kul att du håller igång temat-tack för det!
  Jag kliver min vana troget på tidigt imorgon, vi ses!

  • Tack LillaSyster Klart jag håller temat flytande 😉 Världen är i behov av både ljus och värme liksom. Du är soå välkommen ombord.

 3. Då har vi löjtnantshjärtan med båda två, fast mina är vita och rosa. Föredrar dina i rött! Maskrosbollarna är såååå fina och så super jag in doften av sirener:-)
  En himla tur att jag besökta min lokala ICA och Döda torget i Täby Centrum idag, för där hittade jag några flaggor till temat imorgon. Annars hade jag fått slänga in handduken;-)

  • Tack BP! Vita är också vackra, så trevligt att vi båda har alster av denna vackra sommarblomma 🙂 Det blir nästa projekt med vita 😉 Ja utblommande maskrosbollar i soluppgång kan vara vackert tycker jag, försöker alltid fånga sådant vid denna tidpunkt varje år. Inte slänga in handduken för du har väl penna och papper att kunna rita med 😉

  • Tack Åsa! hade jag varit du skulle jag förmedla en bild varje fredag på din vackra utsikt, den skulle innehålla så mycket varma nyanser på exakt samma ställe en fredag som världen behöver. Det är inte bara jag som skulle uppskatta det utan även förr bloggare och framför allt för dina Ukrainska vänner. Tips ger jag gratis 😉 Kram.
   PS/ Rigga en kamera på ett stativ /DS

 4. Nu är det minsann blommornas tid och mer ån någonsin blommar det överallt. Nu har vädret vänt från sommarvärme till kallblåst och bara en grad varmt inatt. Bara det inte blir frost nu när allt är ute och potatisblasten har kommit upp. Fina bilder har du som vanligt.

  • Tack Skogsnuvan! Ja det blev lite kyligare redan i förrgår här nere vid havet… så fint du ska ha det när allt är i blom 🙂 Vi hoppas att backen är lite varm så du slipper frosten. Idag som lördag ska det planeras på gravarna.

  • Tack Stefan! Jo en kunde inte låta bli att förmedla denna fina morgonstund. man sprätter upp då solen går in liksom.

  • Tack så mycket Äventyret framtiden 🙂 Javisst kan vi färg spraka själva 🙂 Helt klart behöver denna värld all färg den kan få.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *