Some image

Färgsprakande Fredag #52

Idag går vi som vanligt på LillaSysters Färgglada Fredag 

Veckan har varit klen med fotografering mot färger… eller jag förbrukade dem på ”Sommaren börjar ordna upp sig” igår.

Jag har en lykta nere vid havet, den tändes den 7:e maj (min lille Tuss hade bemärkelsedag) Grannen var på väg att ringa när jag stod där med 4 hjulingen, han trodde nog att jag satt fast men jag beskrev igår kväll vad jag gjorde där en stund.

Kommer aldrig att glömma dessa fina morgonstunder vi vandrade här nere många gånger före solens uppgång under 12 år.

Ibland lade vi oss ned och bara njöt av hela den färgglada morgonen i soluppgång.

Avslutar med en misslyckat bild när jag höll på öva in min lilla spegel man sätter framför telefonen… ”Man kan inte lyckas jämt” Men det blev en dubbel bild till LillaSysters final. Nu slutar hon tråkigt nog med Färgglada fredagar. Tack för den tid du lagt ned och samlat oss alla. 

Klart jag hänger på i din nya Färgsprakande NOVEMBER!

 

 

9 svar till “Färgsprakande Fredag #52”

 1. Härliga bilder till dagens sista färgsprakande fredag! 🙂

  Den där stranden väcker många fina minnen för din del kann jag gissa, hit gick d ofta tillsammans med dina fyrfota vänner.. Även jag har fått äran att gå till en av dina fina stränder för att fotografera solnedgången med glaskula, den som pryder min Head bild på min sida

  Önskar dig en fin helg!
  Kram

  • Tack så mycket! Jo den väcker trevliga minnen. Inte ovanligt att vi gick både morgon och kväll. Igår åkte jag både ned på badstranden och sedan min strand med fyrhjulingen. Jag kan ju inte gå eller får inte belasta foten. Mer än 12-13 grader kallt gick vi inte ned och ut på iden förstås, då gick vi på någon av skogens alla stigar. Jag har en granne som rider och två andra gick med sina hundar. Dessutom har vi Thomas som trampar upp stigarna med snöskorna. Så nu vart ju jag också tvungen att skaffa snöskor för några år sedan 🙂 Jag har en sådan trevlig tur i fullt månsken på en serie serie bilder, ja det ser ut som dag typ bland alla granar 🙂 och fullt månsken brukar betyda kallt. Men det finns aldrig något dåligt väder utan bara dåliga ….

  • Tack så mycket! Jo lyktan är köpt för detta ändamål, på en loppis. Den pryder så fint där vid havet. Jag ska ta och snygga till upphängningen med en kedja bara, jag har ju varit lite vingklippt på sista tiden. Den fick premiär förra julen. Grannen Thomas tog en bild på den i vintras då han promenade förbi och trodde jag satt ut en fyr 🙂 Nu fick jag fin bakgrund där i tisdagskväll, jag tänkte inte visa upp det men den passade ju in dagen till ära hos LillaSyster 🙂

 2. Sista bilden är ju inte misslyckad- den är cool!
  Förstår att du behövde åka och tända lyktan. Det är ju så att man delat många stunder med de fyrbenta familjemedlemmarna. Tack för att du varit med om fredagarna =) Trevlig helg!

  • Tack LillaSyster! Det har vart trevliga fredagar att bläddra bland din följeslagare och dina alster. Det tog ett tag att lära sig vart speglingarna hamnade i bild bara… men trägen vinner 😉 Eller övning ger färdighet 🙂 (kanske) Jo askan är strödd bara några meter från lyktan och på en plats där de älskade att trippa ut på isen. De var lyckliga där i sin frihet. Askan spred sig så fint där i havet. Jag kan inte promenera de 100 metrarna till stranden som dessutom är en massa smältvatten overfykllt där… men 4 hjulingen är perfekt att ta sig fram på.

 3. Såå stämningsfullt och vackert med lyktan! Förstår att ni hade många fina morgonstunder där och att det är en plats med fina minnen.
  Häftig bild med spegeln!

 4. Sååååå fint med lyktan och färgsprakande är det ju också hos dig. Självklart hänger vi på i november igen. Jag menar den månaden är ju världens mörkaste och tråkigaste. Då sitter det fint med lite färg:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *