Some image

Färgsprakande fredag #7

Jag vaknar till att solen lyser röd rakt in i köket… men jag somnar om. Framöver 04:15 lyfter jag lite på rullgardinen och tittar ut för att se hur ljuset faller, kommer på att det är LillaSysterns färgsprakande fredagagsutmaning. Jag hugger en kamera och knallar ut i den fuktiga morgonen solen.

Möts ju av detta glada sken utanför dörren 🙂

04:18 pip 🙂

 

 

 

 

Mina smultron jag plockade med mig hem från ett dike, jag tycke det var sund att de skulle slås ned. Alla har överlevt (med hjälp av fruns fingrar)

 

 

Vindruvan Zilga frodas fint 🙂 (jag ska berätta hur jag stagat upp dem bättre)

Äpplen frodas i morgonsolen 🙂 

Lukten ja lukten…

Eller doften i den tidiga fuktiga morgonen…

Dom vita rosorna fick jag inte till någon godkind bild på… och vad alla sorter har för namn vet jag inte (facit sover ännu) Önskar alla en trevlig start på helgen. 

8 svar till “Färgsprakande fredag #7”

 1. Ååå vilken ljuvlig färgsprakande morgon! Tack för länken och tacka för den tidiga morgonpromenad i din/er fina trädgård. Låt facit sova ut, spelar ingen roll vad de heter. Ha en bra dag och trevlig helg!

 2. Sååå fantastiska bilder Åke, känns som om man är där ju nästan.
  Stort tack för dessa bilder, ha en fin eftermiddag. 🙂

 3. En härlig färgsprakande tidig morgon. Otroligt läckra bilder. Tänk om laptops kunde förmedla dofter. Det borde man väl kunna åstadkomma;-)

 4. Oj vilken härlig morgon du fångat Åke
  Helt fantastiskt vackert ❤️

  Ett litet tips till frugan: Blanda såpa/vatten i en spray flaska för att slippa lössen på rosorna!

  • Tack Åsa! Det var det första hon sa om rosen när hon såg inlägget 🙂 Lite synd att de vita hade börjat blomma ut bara… annars hade dom också varit med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *