Some image

Förberedelse för vintern.

Media gick ut igår eftermiddag att skolor i Sundsvall skulle hållas stängda idag (torsdag) Olika bud på nederbörd: En del sa 40 cm snö andra uppemot 60 cm och blåst!

Det sista jag gjorde sent i gårkväll var att skotta gården, sopa av bilen & bron… det faller ned bra…

04:33 såg det ut så här!!!

Bron tassade mina fyrbenta på minuterna efteråt. (ny sopad i gårkväll den med)

Men jag är förberedd, badkaret fyllt med vatten, diverse kärl och kastruller fyllda, ved inburet och elverket smockfullt med bränsle.

Jag åker tidigare till jobbet idag… ja så man vet man kommer fram 🙂

Hoppas man inte behöver promenera hem… klär mig efter väderleken såklart.

4 svar till “Förberedelse för vintern.”

 1. Jag undrar hur mitt barnbarn från Sicilien har det i Sundsvall nu. Jag får ta och avkräva honom några bilder av snöovädret via facebook.
  Kram, Ingrid

  Svar: Jodu Ingrid, du kommer att både få se och veta 😉

 2. Såg precis på tv hur ni stackarna har det. Läste även om Nacksta bilhallen som rasade samman efter ha fått på sig totalt en meter snö. Hoppas verkligen att du inte behöver gå hem. Motion är i och för sig bra, men inte i 60 centimeter snö. Håller tummarna att du överlevde dagen, inte minst på ditt jobb också.

  Svar: Nejdå, jag åker BMW X3, gick nästan över naven sista biten bitvis i drivorna… Jag var och lämnade in en bil på recording och åt på MAX samtidigt, endast tre stycken före och de var snöskottare 🙂 Några affärer fick stänga i Birsta City. Jag förstår inte hur taket kunde ramla ihop… här i Norrland ska enligt bygglov och dyligt tåla 350 kg / kvadrat. Men jag hade kängor och riktig mössa med mig och skidglasögon i reserv!

 3. Helt otroligt att Ni där i södern 😉 fick så mycket snö… Bra Du hade framförhållning å tänkte efter före… Bor man i Norrland så är det ju faktiskt snö om vintern. Även om Ni icke brukar ha så fantastiskt mycket snö vanligt vis.

  Svar: Jo man bör vara utrustad om man bor så här… eller annars gick det inte att bo så här. 5-6 år sedan var det så här mycket snö också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *